Työkalut mainostajille, joilla on useita tilejä tai suuria tilejä

Jos olet useita tai suuria tilejä hallinnoiva mainostaja, sinun on työssäsi tavoitettava lukuisia asiakkaita. Yhä useammat näistä asiakkaista käyttävät nykyään useita eri laitteita viestintään, ostosten tekemiseen ja viihtymiseen, ja sinullakin on nyt käytettävissäsi entistä enemmän keinoja asiakkaiden tavoittamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että käytettävissäsi on aiempaa enemmän tärkeitä käyttötietoja, joista voi olla hyötyä yrityksellesi.

Jotta yrityksesi hallinta olisi mutkattomampaa ja helpommin skaalattavissa, Google Ads tarjoaa käyttöösi lukuisia ilmaisia ja tehokkaita työkaluja, joilla voit muun muassa

• luoda ja muokata mainoksia
  • tehdä suuren mittakaavan muutoksia kampanjoihisi
  • automatisoida hintatarjousten tekemistä
  • mitata menestystäsi tehokkailla raportti- ja analytiikkatyökaluilla.

Alla on lisätietoja näistä työkaluista. Tutustu myös hyödyllisiin linkkeihin, joista saat lisätietoja.

Useiden Google Ads ‑tilien hallinta samasta paikasta

Jos hallinnoit useita Google Ads ‑tilejä, voit säästää aikaa käyttämällä Google Adsin hallinnoijan tiliä. Tällöin voit hallita kaikkia Google Ads ‑tilejäsi (myös muita hallinnoijan tilejä) samasta paikasta. Lue lisää hallinnoijan tileistä.

Mainosaineiston optimointityökalut

Näiden työkalujen avulla voit luoda, testata ja päivittää mainoksia eri tileillä.

• Bisnesdata: Tämän datan avulla voit hallita Google Adsin sisältämiä yritystietoja. Tietoja voi käyttää mainosaineiston reaaliaikaiseen päivittämiseen. Tietoja bisnesdatasta
  • Mainosmuokkaajat: Määritä Google Adsissa, kuinka mainoksiasi muokataan reaaliaikaisesti. Tietoja mainosmuokkaajista
  • Päivitetyt URL-osoitteet: Google Adsin aikaisempaa parempi URL-osoitteiden hallintaprosessi mahdollistaa laskeutumissivun ja seurantaparametrien erottelemisen. Näiden parannusten ansiosta voit luoda omia URL-parametreja ja vähentää tilin hallinnoinnin työmäärää, mainosten tarkistukseen kuluvaa aikaa ja laskeutumissivujen indeksointitarvetta. Tietoja päivitetyistä URL-osoitteista

Skaalautuvuuden ja tehokkuuden hallintatyökalut

Näiden aikaa säästävien työkalujen avulla voit tehdä nopeasti laajan mittakaavan muutoksia tileihisi.

• Muokkaa useita kampanja-asetuksia kerralla: Joukkomuokkauksen avulla voit päivittää sijainnin, kielen, mainosten vuorottelun ja muut vastaavat asetukset. Käyttämällä suodattimia voit esimerkiksi nopeasti tunnistaa kaikki tiettyyn sijaintiin kohdistuvat kampanjat. Lisätietoja asetusten joukkomuokkaamisesta, avainsanojen muokkaamisesta tai mainostekstien joukkomuokkaamisesta

• Mainoselementtien joukkomuokkaaminen: Hallinnoi mainoselementtejä entistä helpommin. Voit muuttaa elementtejä ja muokata useita laiteasetuksia kerralla, luoda elementtejä eri kampanjoihin tai mainosryhmiin muutamalla klikkauksella ja luoda sekä muokata elementtejä laskentataulukoiden avulla. Tietoja elementtien joukkomuokkaamisesta
  • Käytä tehokkaita tilien välisiä ohjelmia: Voit tehdä laajoja muokattuja muutoksia tiliisi, myös Oman asiakaskeskuksen tileihin, yksinkertaisella JavaScript-koodilla. Voit myös luoda muokattuja raportteja ja hakea tietoja Google-laskentataulukoista. Tietoja Google Ads ‑skripteistä
  • Tee muutoksia joukkolatausten avulla: Voit ladata laskentataulukkoja paikallisiksi, tehdä muutoksia offline-tilassa ja ladata sitten päivitetyn laskentataulukon takaisin tilillesi juuri sinne, mihin haluat muutoksia tehdä. Integroitujen esikatseluiden ja virheiden tarkistuksen avulla voit myös varmistaa, että muutokset ovat käytettävissä, kun niitä tarvitset. Tietoja joukkolatauksista
  • Google Ads Editorin käyttäminen: Google Ads Editorin avulla voit nopeasti ladata, päivittää tai luoda kampanjoita tehokkailla joukkomuokkaustyökaluilla. Tämän jälkeen voit ladata tekemäsi muutokset Google Adsiin. Google Ads Editorin avulla voit hallita ja katsoa useita tilejä samaan aikaan. Voit myös kopioida tai siirtää kohteita kampanjoiden välillä, hakea kohteita tililtäsi, katsoa tilisi tilastotietoja ja nopeasti kumota tai tehdä muutoksia uudelleen. Mikä parasta, voit jatkaa työskentelyä silloinkin, kun olet offline-tilassa. Tietoja Google Ads Editorista

Automaattiset hintatarjoustyökalut

Jos hallitset satoja tai tuhansia avainsanojen hintatarjouksia, harkitse automaattisten hintatarjousstrategioiden käyttämistä. Ne helpottavat reaaliaikaisten hintatarjousten tekemistä laajassa mittakaavassa. Näiden strategioiden avulla voit optimoida hintatarjouksia tehokkuustavoitteiden mukaan tiettyjen kampanjoiden, mainosryhmien ja avainsanojen laajuisesti. Samalla voit kuitenkin huolehtia tärkeimpien avainsanojen hintatarjousten hallinnasta manuaalisesti.

Voit käyttää esimerkiksi seuraavia hintatarjousstrategioita:
  • CPA-tavoite: Voit määrittää hintatarjoukset automaattisesti siten, että saat mahdollisimman paljon konversioita ja saavutat keskimääräisen CPA-tavoitteesi.
  • Tavoiteltu mainostuotto (ROAS): Voit määrittää hintatarjoukset automaattisesti konversioarvon maksimoivalla tavalla ja tavoitella samalla keskimääräistä mainostuottoa.
  • Klikkausten maksimointi: Voit määrittää hintatarjoukset automaattisesti niin, että saat mahdollisimman paljon klikkauksia valitsemasi kohdekulutussumman puitteissa.
  • Kohdesijainti hakusivulla: Voit määrittää hintatarjoukset automaattisesti niin, että saat mainoksesi näkymään sivun yläosaan tai ensimmäiselle hakusivulle.
  • Kohteen edelle sijoittuminen: Voit automaattisesti määrittää hintatarjouksia siten, että mainoksesi sijoittuvat hakutuloksissa jonkin toisen verkkotunnuksen mainosten edelle.

Tehokkaat raportti- ja analytiikkatyökalut

Näet käyttökelpoisia oivalluksia ja raportteja, joista saat kokonaisvaltaisen käsityksen mainontasi tehokkuudesta ja joiden avulla voit tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä.

• Huutokauppatilastot: Voit verrata tehokkuuttasi muihin samoihin huutokauppoihin osallistuviin mainostajiin ja nähdä, jääkö sinulta mahdollisuuksia hyödyntämättä. Näiden tietojen avulla voit tehdä entistä perustellumpia päätöksiä koskien hintatarjouksia, budjetteja ja avainsanojen valintaa. Tietoja Huutokauppatilastot-raportista
  • Konversioiden tuominen: AdWordsista peräisin olevat liidit muodostuvat toisinaan konversioiksi muualla kuin verkossa. Haluat ehkä myös ilmoittaa online-konversioista vasta 30 päivää myynnin jälkeen, jotta palautetut tilaukset voidaan jättää pois luvuista. Tämä onnistuu Google Adsin konversiotuonnin avulla. Tietoja offline-konversioiden seurannasta
  • Tunnisteet: Voit lisätä tunnisteita avainsanoihin, kampanjoihin, mainosryhmiin ja mainoksiin, jos haluat nopeasti suodattaa ja tarkistaa sinulle tärkeitä tietoja. Tietoja tunnisteista
  • Maantieteellinen raportointi: Maantieteellisten tietojen avulla voit selvittää tarkemmin, kuinka mainoksesi toimivat tietyissä maantieteellisissä sijainneissa. Voit tarkistaa, missä asiakkaasi sijaitsevat ja mistä paikoista he ovat kiinnostuneita. Jos käytät sijaintielementtejä, voit etäisyysraportin avulla nähdä, kuinka hyvin mainoksesi ovat toimineet tietyillä etäisyyksillä yrityksestäsi. Tietoja maantieteellisen kehityksen mittaamisesta
  • Hakutermiraportti: Voit nähdä, mitkä kyselyt saavat aikaan mainostesi näyttämisen. Näin voit tehdä entistä perustellumpia päätöksiä siitä, mitä positiivisia ja negatiivisia avainsanoja kannattaa käyttää. Tietoja hakutermiraportista
  • Omat sarakkeet: Voit muokata tilastotaulukkojesi sarakkeita siten, että tiedot näkyvät sinun kannaltasi kaikkein hyödyllisimmällä tavalla jaoteltuina. Tietoja omista sarakkeista
  • Kampanjan tiedot -raportti: Voit katsoa, mitä ominaisuuksia, asetuksia ja attribuutteja kussakin kampanjassasi käytetään, joten voit tunnistaa tilin ongelmat tai uudet mahdollisuudet.
  • Raporttityökalu: Voit käyttää tehokkaita raportointityökaluja ja tehdä moniulotteista analyysiä sekä luoda pivot-taulukoita, ja kaavioita suoraan selaimessasi. Tietoja raporttityökalusta