Endelig webadresse: Definition

Webadressen på den side på dit website, som folk ledes hen til, når de klikker på din annonce.

Destination URL
  • Hvis du har separate landingssider til mobilbrugere (såsom AMP-sider), skal du angive dem i feltet Endelig webadresse til mobilenheder (under sektionen "Valgmuligheder for annoncewebadresse").
  • Domænet i den endelige webadresse skal matche domænet i din annoncerede webadresse.
  • Den endelige webadresse vises ikke i dine annoncer. Her vises din annoncerede webadresse.
  • Hvis du bruger sporingsoplysninger, skal du angive disse i feltet sporingsskabelon. Du må ikke bruge omdirigeringer på tværs af domæner i din endelige webadresse.
  • Med feltet Suffiks for endelig webadresse kan du indtaste parametre, som placeres efter webadressen for din landingsside, så du kan spore oplysninger.