Handleiding voor het instellen van dynamische remarketing voor internet

2. Accounts koppelen (alleen detailhandel)

Als u een bedrijf in de detailhandel heeft, moet u uw Google Ads- en Google Merchant Center-account koppelen. Op die manier kan uw dynamische remarketingcampagne de productgegevens in uw Merchant Center-account gebruiken. U kunt meerdere Google Ads-accounts toevoegen aan één Google Merchant Center-account.

Instructies

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Ga naar het icoon met drie stippen voor het dropdownmenu en klik op Accounts koppelen.
  3. Selecteer Google Ads.
  4. Geef de klant-ID op van het Google Ads-account dat u wilt koppelen.
  5. Klik op Toevoegen.
  6. Log in op uw Google Ads-account en keur het koppelingsverzoek van Merchant Center goed.

Gedetailleerde instructies bekijken

Beschikbaarheid van Google Merchant Center per land

U kunt het artikel De juiste taal en valuta gebruiken lezen voor een volledige lijst van ondersteunde landen voor Google Merchant Center.