Määritysopas: Dynaaminen uudelleenmarkkinointi verkossa

2. Linkitä tilit (vain vähittäiskauppa)

Jos olet vähittäiskauppias, sinun on linkitettävä Google Ads‑ ja Google Kauppiaskeskus ‑tilisi. Tällä tavoin dynaaminen uudelleenmarkkinointikampanjasi voi käyttää tuotetietoja, jotka lähetät Kauppiasportaali -tilissäsi. Voit lisätä useita Google Ads ‑tilejä yhdelle Google Kauppiaskeskus ‑tilille.

Ohjeet

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvakkeen avattavasta valikosta Tilin linkittäminen.
  3. Valitse Google Ads.
  4. Lisää sen Google Ads ‑tilin asiakastunnus, jonka haluat linkittää.
  5. Klikkaa Lisää.
  6. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi ja hyväksy linkityspyyntö Kauppiaskeskuksesta.

Katso tarkat ohjeet

Google Kauppiaskeskuksen maakohtainen saatavuus

Artikkelista Oikean kielen ja valuutan käyttäminen löydät täyden luettelon maista, joissa Google Kauppiaskeskusta tuetaan.