Konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

2. Link konti (kun detailhandel)

Hvis du driver en detailhandelsvirksomhed, skal du linke din Google Ads-konto og din Google Merchant Center-konto. Når du har gjort det, kan du bruge de produktdata, du indsender til din Merchant Center-konto, i din kampagne til dynamisk remarketing. Du kan føje flere Google Ads-konti til en enkelt Google Merchant Center-konto.

Vejledning

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Gå til rullemenuen under ikonet med tre prikker (), og klik på Kontolinkning.
  3. Vælg Google Ads.
  4. Angiv Google Ads-kunde-id'et for den konto, du vil linke.
  5. Klik på Tilføj.
  6. Log ind på din Google Ads-konto, og godkend linkanmodningen fra Merchant Center.

Se en udførlig vejledning

Tilgængelige lande i Google Merchant Center

I artiklen Brug det rette sprog og den rette valuta kan du finde en komplet liste over understøttede lande i Google Merchant Center.