Määritysopas: Dynaaminen uudelleenmarkkinointi verkossa

4. Syötteen luominen

Create a feed [hero image]

Seuraavaksi luot syötteen, joka on kokoelma kaikista tuotteista tai palveluista, joita haluat mainostaa. Rivit ovat tuotteita tai palveluita. Sarakkeet ovat kunkin nimikkeen määritteitä, kuten kuvauksia ja hintoja. Voit luoda syötteen .csv-, .tsv-, .xls- tai .xlsx-tiedostona ja ladata sen sitten Google Adsiin.

Oletko vähittäiskauppias? Lataa tuotesyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta.

Uuden syötteen luominen ja lataaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Aloita luomalla syöte offline-tilassa .csv-, .tsv-, .xls- tai xlsx-tiedostona. Lataa tiedosto tilisi Bisnesdata-osioon. Jos olet vähittäiskauppias, lataa tuotesyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Valitse Bisnesdata.
  3. Valitse yläreunan välilehdiltä Datasyötteet.
  4. Klikkaa pluspainiketta Open Create menu icon ja valitse Dynaamisten mainosten syöte sekä liiketoimintatyyppi.
  5. Klikkaa Valitse tiedosto ja liitä syötetiedostosi.
  6. Klikkaa Käytä.
Huom. Kun olet ladannut syötteen, tarkista se mahdollisten virheiden varalta. Kuva- ja osoitevirheet saattavat näkyä vasta 3–4 tunnin kuluttua. Muista, että yhdellä tilillä voi olla enintään 100 sivusyötettä.

Katso, miten voit luoda syötteen responsiivisia mainoksiasi varten.