Opsætningsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

5. Tilføj tags på dit website

Tilføj herefter det globale websitetag og evt. hændelseskodestykket på dit website. Det globale websitetag skal være på alle siderne på dit website, og det valgfri hændelseskodestykke skal kun være på sider med remarketinghændelser. Disse kodestykker føjer sammen de besøgende på dine websites til dine remarketinglister via tilpassede parametre, som knytter besøgende med id'er for de produkter eller tjenester, de så.

Hvis du har konfigureret Google Ads-tagget til remarketing i den nye Google Ads-oplevelse, kan du se det nye Google Ads-tag, som består af et globalt websitetag og et valgfrit hændelseskodestykke. Hvis det gamle AdWords-tag er installeret på dit website ved brug af JavaScript, fungerer det stadigvæk, men vi anbefaler, at du bruger det nye Google Ads-tag. Få flere oplysninger om ændringerne af Google Ads-remarketingtagget.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Gå til "Delt samling" på din AdWords-konto.
  2. Under "Målgrupper" skal du klikke på "Vis".
  3. Find "Vis tagoplysninger" øverst på skærmen, og klik på fanen "Konfiguration".
  4. Klik på "Vis AdWords-tag til websites" for at få den remarketingkode, du skal tilføje på dit website.
  5. Tilføj tagget på alle sider på dit website lige før tagget </body>.
Ændringer af AdWords-remarketingtagget slår ikke igennem i den gamle AdWords-oplevelse. Du kan fortsat bruge AdWords-remarketingtagget, som du altid har gjort.