Om sporing i Google Ads

Parallel Tracking er nu tilgængeligt for din konto. Parallel Tracking hjælper med at indlæse din side hurtigere, hvilket kan være med til at reducere antallet af mistede besøg. Parallel Tracking sender kunderne direkte fra din annonce til den endelige webadresse, mens målingen af antallet af klik foregår i baggrunden.  Parallel Tracking er den eneste sporingsmetode til måling af antallet af klik for alle konti. Kontakt din udbyder af klikmåling for at få bekræftet, at Parallel Tracking er kompatibelt. Få flere oplysninger om Parallel Tracking.

Hvis du kører annoncer, modtager du allerede værdifulde oplysninger, som f.eks. antallet af gange dine annoncer er blevet vist, og antallet af gange der er blevet klikket på dine annoncer. Men hvad hvis du bruger et analysesystem, som ikke er fra Google, og f.eks. gerne vil spore, hvilke klik der stammer fra mobilenheder, eller hvor stor en del af din trafik der kommer fra Google Søgenetværket i forhold til Google Displaynetværket? Du kan få adgang til denne type oplysninger ved at konfigurere sporing under Valgmuligheder for webadresser.

Denne artikel beskriver, hvordan sporing fungerer i Google Ads, og hvad du kan konfigurere under Valgmuligheder for webadresser. Det er en god idé at konfigurere sporing, hvis du har kørt vellykkede kampagner og gerne vil vide mere om dine klik.

Sådan fungerer sporing

Hvis en person klikker på en annonce, når sporingsskabelonen er angivet, og Parallel Tracking er aktiveret, ledes vedkommende hen til den endelige webadresse, mens webadressen for sporingsskabelonen indlæses i baggrunden.

Hvis en person klikker på en annonce, når sporingsskabelonen er angivet, og Parallel Tracking er deaktiveret, ledes vedkommende hen til webadressen for sporingsskabelonen. Denne webadresse omdirigerer til mellemliggende sporingsservere, før der omdirigeres til den endelige webadresse.

Hvis en person klikker på en annonce, når sporingsskabelonen ikke er angivet, ledes vedkommende hen til den endelige webadresse.

Webadressen for sporingsskabelonen og alle omdirigeringer skal være HTTPS for at kunne fungere. Omdirigeringer skal også være på serveren. Google har ikke kontrol over de efterfølgende omdirigeringer, men Google Ads vil altid bruge HTTPS til det første sporingsopkald, også selvom webadressen ikke er angivet sådan.

Om valgmuligheder for webadresser

Du kan oprette eller redigere valgmuligheder for webadresser på konto-, kampagne-, annoncegruppe-, søgeords- eller undersidelinkniveau. Valgmuligheder for webadresser består af to primære afsnit:

• "Sporingsskabelon:" Det felt, hvor du indsætter sporingsoplysninger. Når der klikkes på en annonce, føjes disse oplysninger til din endelige webadresse for at oprette din webadresse for landingsside. En sporingsskabelon, der oprettes på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau, gælder for alle annoncerne i den pågældende annoncegruppe, kampagne eller konto. Hvis du definerer flere sporingsskabeloner på forskellige niveauer, bruges den mest specifikke skabelon. Sporingsskabelonen til søgeord er den mest specifikke, og derefter kommer sporingsskabelonen til annoncer, annoncegrupper, kampagner og konto. Få flere oplysninger
  • "Tilpasset parameter:" En type webadresseparameter, som du selv kan oprette og føje til dine sporingsskabeloner og endelige webadresser. Få flere oplysninger
  • "Suffiks for endelig webadresse:" Med feltet Suffiks for endelig webadresse kan du indtaste parametre, som placeres efter webadressen for din landingsside, så du kan spore oplysninger. Få flere oplysninger

Værd at vide!

• Når du konfigurerer webadresseindstillinger på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau, betyder det, at du kan opdatere dine sporingsoplysninger uden at skulle sende dine annoncer til fornyet gennemgang. Hvis du derimod konfigurerer eller redigerer dem på annonce-, søgeords- eller undersidelinkniveau, skal de sendes til fornyet gennemgang.
  • Du kan bruge knappen "Test" til at kontrollere, at din sporing er konfigureret korrekt. Når du klikker på "Test", kombinerer Google Ads din endelige webadresse med eventuel sporing, som du konfigurerer, for at sikre, at din annonce fører til en webadresse for landingsside. Få flere oplysninger