Om feeds og virksomhedsdata

Du kan uploade og administrere flere datafeeds på din konto og bruge dem i alle dine kampagner i Google Ads. Virksomhedsdata er det sted, hvor du uploader og administrerer datakilder til annoncer, udvidelser og målretning. Virksomhedsdata giver dig et hurtigt overblik over uploadhistorik og status for dine annoncer. Du kan også se det samlede antal klik, eksponeringer og kampagner, der er knyttet til dine virksomhedsdatafeeds.

Hvad gemmes i sektionen Virksomhedsdata?

I sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto kan du se en tabel med de data, der er knyttet til din konto. Der kan vises data til annoncetilpasning, annonceudvidelser, geografisk målretning og dynamiske annoncer.

Annoncetilpasningsdata

Annoncetilpasning er parametre, som tilpasser din tekstannonce i forhold til en brugers søgning (hvis der er tale om annoncer på Søgenetværket) eller det website, en person får vist (hvis der er tale om annoncer på Displaynetværket).

• Med annoncetilpasning ændres annonceteksten dynamisk ved hjælp af annoncetilpasningsdata.
  • Du kan uploade dine annoncetilpasningsdata i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer annoncetilpasning.

Feeds til dynamiske annoncer

Hvis dine annoncer skal udfyldes dynamisk med dine produkter eller tjenester, skal du oprette et feed til dynamiske annoncer. Denne type feed er en beholdning af dine produkter eller tjenester, som bruges til oprettelse af annoncer.

• Rækkerne er til produkter eller tjenester. Kolonnerne er til attributter for det enkelte produkt eller den enkelte tjeneste, f.eks. billeder eller priser.
  • Du uploader dit feed til sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
  • Du knytter dit feed til din kampagne til dynamisk remarketing.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed til dine responsive annoncer.

Annonceudvidelsesdata

Google Ads opretter annonceudvidelsesdata i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto, hver gang du tilføjer eller redigerer en annonceudvidelse. Eksempelvis kan du muligvis se et "Primært undersidelinkfeed" med undersidelinkteksten til og webadresserne for dine udvidelser med undersidelinks.

• Klik på et vilkårligt element for at se godkendelsesstatus, politikrelaterede oplysninger og effektivitetsstatistik for den pågældende udvidelse.
  • Brug denne grænseflade til at redigere de udvidelser, der deles af flere forskellige enheder (f.eks. kampagner eller annoncegrupper).
  • Der vises kun én post for de data, der er knyttet til hver udvidelse, også selvom den aktuelle udvidelse deles af forskellige enheder.
  • Du kan redigere de data, der er knyttet til dine udvidelser, men hvis du vil tilføje nye udvidelser, skal du gå til Få flere oplysninger om annonceudvidelser.

Datafeeds til geografisk målretning

Du kan uploade data til geografisk målretning for at målrette dine annoncer mod flere geografiske placeringer på tværs af kampagner. Brug denne grænseflade til også at målrette mod områder, hvor:

• Du ikke ejer de steder, der distribuerer dine produkter, f.eks. bilforhandlere.
  • Dine produkter eller tjenester appellerer til kunder, der besøger steder eller deltager i begivenheder, der er relevante for det, som du tilbyder. Du kan f.eks. målrette mod fodboldfans ved at målrette mod det sted, hvor teamets stadion ligger.
Få oplysninger om, hvordan du målretter annoncer mod geografiske placeringer.