Om feeds og virksomhedsdata

Du kan uploade og administrere flere datafeeds på din konto og bruge dem på alle dine kampagner i Google Ads. Virksomhedsdata er det sted, hvor du uploader og administrerer datakilder til annoncer, udvidelser og målretning. Virksomhedsdata giver dig et hurtigt overblik over uploadhistorik og status for dine annoncer. Du kan også se det samlede antal klik, eksponeringer og kampagner, der er knyttet til dine virksomhedsdatafeeds.

Hvad gemmes i virksomhedsdata?

I sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto kan du se en tabel med de data, der er knyttet til din konto. Der kan vises data til annoncetilpasning, annonceudvidelser, målretning efter sted og dynamiske displayannoncer.

Data til annoncetilpasning

Annoncetilpasningsværktøjer er parametre, som tilpasser din tekstannonce i forhold til en brugers søgning (når det handler om annoncer på Søgenetværket) eller det website, en person får vist (når det handler om annoncer på Displaynetværket).

• Annoncetilpasningsværktøjer opdaterer annoncetekst dynamisk ved hjælp af tilpasningsdata.
  • Du kan uploade dine annoncetilpasningsdata i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter annoncetilpasning.

Feeds til dynamiske displayannoncer

Hvis du vil udfylde dine annoncer dynamisk med dine produkter eller tjenester, skal du oprette et feed til dynamiske displayannoncer. Denne type feed er en beholdning med dine produkter eller tjenester, der bruges som kilde til at oprette annoncer.

• Rækkerne er til produkter eller tjenester. Kolonnerne er til attributter for det enkelte produkt eller den enkelte tjeneste, f.eks. billeder eller priser.
  • Du uploader dit feed til sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
  • Du knytter dit feed til din kampagne til dynamisk remarketing.
Få flere oplysninger om feeds til dynamiske displayannoncer.

Data til annonceudvidelser

Google Ads opretter annonceudvidelsesdata i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto, hver gang du tilføjer eller redigerer en annonceudvidelse. Eksempelvis kan du muligvis se et "Primært undersidelinkfeed" med undersidelinkteksten til og webadresserne for dine udvidelser med undersidelinks.

• Klik på et vilkårligt element for at se godkendelsesstatus, politikrelaterede oplysninger og effektivitetsstatistik for den pågældende udvidelse.
  • Brug denne grænseflade til at redigere de udvidelser, der deles af flere forskellige enheder (f.eks. kampagner eller annoncegrupper).
  • Der vises kun én post for de data, der er knyttet til hver udvidelse, også selvom den aktuelle udvidelse deles af forskellige enheder.
  • Du kan redigere dataene til dine udvidelser her. Vil du tilføje nye udvidelser, kan du besøge Få flere oplysninger om annonceudvidelser.

Datafeeds til målretning efter sted

Du kan uploade data til målretning efter sted for at målrette dine annoncer til flere geografiske steder på flere kampagner. Brug denne grænseflade, hvis du også vil målrette efter områder:

• Du ejer ikke de steder, der distribuerer dine produkter, f.eks. bilforhandlere.
  • Dine produkter eller tjenester appellerer til kunder, der besøger steder eller deltager i begivenheder, der er relevante for det, som du tilbyder. Du kan f.eks. målrette mod fodboldfans ved at målrette mod det sted, hvor teamets stadion ligger.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter data til målretning efter sted.