Om virksomhedsdata og datafeeds

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer, da oprettelse af nye udvidede tekstannoncer ikke længere understøttes.
  • Du kan heller ikke længere uploade eller redigere virksomhedsdata til udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer vil fortsat blive vist indtil den 31. marts 2023.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du går over til at bruge responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer

I sektionen Virksomhedsdata kan du uploade og administrere flere datakilder (også kaldet datafeeds) til annoncer, aktiver og målretning til forskellige kampagner i Google Ads. Virksomhedsdata giver dig et hurtigt overblik over uploadhistorik og status for dine annoncer. Du kan også se det samlede antal klik, eksponeringer og kampagner, der er knyttet til dine virksomhedsdatafeeds. Du kan desuden oprette annoncetilpasningsattributter til responsive søgeannoncer i sektionen Virksomhedsdata.

Hvilke data gemmes i sektionen Virksomhedsdata?

I sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto kan du se en tabel med de data, der er knyttet til din konto. Her kan der blive vist data for annoncetilpasninger, gamle annonceaktiver, geografisk målretning og dynamiske annoncer.

Datafeeds

Annoncetilpasningsdata til tekstannoncer

Annoncetilpasninger er parametre, som tilpasser din tekstannonce i forhold til en brugers søgning (hvis der er tale om annoncer på Søgenetværket) eller det website, en bruger får vist (hvis der er tale om annoncer på Displaynetværket).

• Med annoncetilpasning ændres annonceteksten dynamisk ved hjælp af annoncetilpasningsdata.
  • Du uploader dine annoncetilpasningsdata i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
Bemærk! Konfigurationen af annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer er anderledes end for annoncetilpasninger til tekstannoncer. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer.

Feeds til dynamiske annoncer

Hvis dine annoncer skal udfyldes dynamisk med dine produkter eller tjenester, skal du oprette et feed til dynamiske annoncer. Denne type feed er en beholdning af dine produkter eller tjenester, som bruges til oprettelse af annoncer.

• Rækkerne er til produkter eller tjenester. Kolonnerne er til attributter for det enkelte produkt eller den enkelte tjeneste, f.eks. billeder eller priser.
  • Du uploader dit feed til sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto.
  • Du knytter dit feed til din kampagne til dynamisk remarketing.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed til dine responsive annoncer.

Data om annonceaktiver

Hvis dine annonceaktiver er blevet opgraderet, kan du ikke se det nye annonceaktiv under "Virksomhedsdata". Få flere oplysninger om opgradering af aktiver

I forbindelse med gamle annonceaktiver opretter Google Ads data om annonceaktiver i sektionen Virksomhedsdata på din Google Ads-konto. Når dine annonceaktiver er blevet migreret, gemmes dine data om annonceaktiver dog ikke der. Eksempelvis kan du muligvis se et "Primært undersidelinkfeed" med undersidelinkteksten til og webadresserne for dine aktiver til undersidelinks.

• Klik på et vilkårligt element for at se godkendelsesstatus, politikrelaterede oplysninger og effektivitetsstatistik for det pågældende aktiv.
  • Brug denne grænseflade til at redigere de aktiver, der deles af flere forskellige enheder (f.eks. kampagner eller annoncegrupper).
  • Der vises kun én post for de data, der er knyttet til hvert aktiv, også selvom det aktuelle aktiv deles af forskellige enheder.
  • Du kan redigere de data, der er knyttet til dine aktiver, men hvis du vil tilføje nye aktiver, skal du gå til Få flere oplysninger om annonceaktiver.

Datafeeds til geografisk målretning

Du kan uploade data til geografisk målretning for at målrette dine annoncer mod flere geografiske placeringer på tværs af kampagner. Brug denne grænseflade til også at målrette mod områder, hvor:

• Du ikke ejer de steder, der distribuerer dine produkter, f.eks. bilforhandlere.
  • Dine produkter eller tjenester appellerer til kunder, der besøger steder eller deltager i begivenheder, der er relevante for det, som du tilbyder. Du kan f.eks. målrette mod fodboldfans ved at målrette mod den lokation, hvor teamets stadion ligger.

Få oplysninger om, hvordan du målretter annoncer mod geografiske placeringer.

Annoncetilpasningsattributter til responsive søgeannoncer

I modsætning til annoncetilpasning for udvidede tekstannoncer skal du definere de individuelle detaljer om din annonce, som du vil tilpasse, inden du uploader indhold til annoncetilpasningen. Produktnavn og pris er f.eks. alle "attributter", som kan tilpasses i stor skala. Disse attributter kan bruges på hele din konto.

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer.