Sobre les dades de l'empresa i els feeds de dades

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar personalitzadors d'anuncis per als anuncis de text ampliat, perquè es deixarà d'admetre la creació d'anuncis de text ampliat.
  • Tampoc no podreu penjar ni editar les dades de l'empresa per als anuncis de text ampliat.
  • Els personalitzadors d'anuncis existents per als anuncis de text ampliat es continuaran difonent fins al 31 de maig de 2024.
  • Us recomanem que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Obteniu més informació sobre com podeu fer que sigui més fàcil mostrar el missatge adequat a la Cerca.

A la secció Dades de l'empresa és on proporcioneu i gestioneu diverses fonts de dades (també conegudes com a feeds de dades) per als anuncis, els recursos i la segmentació de diferents campanyes de Google Ads. A més, hi podeu revisar l'historial de pujades i l'estat dels vostres anuncis d'una ullada. També podeu consultar les impressions, les campanyes i els clics totals associats als feeds de dades d'empresa. A la secció Dades de l'empresa també podeu crear atributs de personalitzador d'anuncis per a anuncis de cerca responsius.

Què conté la secció Dades de l'empresa

Quan feu clic a la secció Dades de l'empresa del compte de Google Ads, veureu "Feeds de dades", "Historial de pujades" i "Atributs del personalitzador d'anuncis".

Feeds de dades

Dades del personalitzador d'anuncis per a anuncis de text ampliat

Els personalitzadors d'anuncis són paràmetres que adapten l'anunci de text al context de la cerca d'un usuari (en el cas dels anuncis de la Xarxa de Cerca) o al lloc web pel qual navega un usuari (en el cas dels anuncis de la Xarxa de Display).

• Els personalitzadors d'anuncis utilitzen dades que permeten modificar el text de l'anunci de manera dinàmica.
  • Pengeu les dades del personalitzador d'anuncis a la secció "Dades de l'empresa" del compte de Google Ads.
Nota: en el cas dels anuncis de cerca responsius, la configuració dels personalitzadors d'anuncis és diferent que en els anuncis de text. Més informació sobre com es poden crear personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius.

Feeds d'anuncis dinàmics

Si voleu emplenar els anuncis de manera dinàmica amb els vostres productes o serveis, creeu un feed d'anuncis dinàmics. Aquest tipus de feed és un inventari dels vostres productes o serveis que s'utilitza per crear anuncis.

• Les files són productes o serveis, mentre que les columnes són atributs de cada producte o servei, com ara imatges o preus.
  • Pengeu el feed a la secció Dades de l'empresa del compte de Google Ads.
  • El feed s'associa a la campanya de remàrqueting dinàmic.

Per obtenir més informació, consulteu Remàrqueting dinàmic: crear un feed per als anuncis responsius.

Dades de recursos d'anunci

Si els recursos d'anunci s'han actualitzat, no trobareu els recursos d'anunci nous a "Dades de l'empresa". Obteniu més informació sobre l'actualització de recursos.

En el cas dels recursos d'anunci heretats, Google Ads crea dades dels recursos d'anunci a la secció "Dades de l'empresa" del compte de Google Ads. Ara bé, un cop s'han migrat els recursos d'anunci, les dades corresponents no es desen en aquesta secció. És possible que, per exemple, trobeu un feed anomenat "Feed d'enllaços de lloc principal" amb el text de l'enllaç de lloc i els URL dels vostres recursos d'enllaç de lloc.

• Feu clic en qualsevol element per veure'n l'estat d'aprovació, els detalls de la política i les estadístiques de rendiment del recurs corresponent.
  • Utilitzeu aquesta interfície per editar els recursos que compartiu en diverses entitats (com ara campanyes o grups d'anuncis).
  • Només obtindreu una entrada per a les dades associades a cada recurs, fins i tot si compartiu el recurs en diverses entitats.
  • Podeu editar les dades dels recursos. Per afegir recursos nous, consulteu l'article Sobre els recursos.

Atributs del personalitzador d'anuncis per a anuncis de cerca responsius

A diferència dels personalitzadors d'anuncis per a anuncis de text ampliat, cal que definiu els detalls individuals de l'anunci que voleu personalitzar abans de penjar el contingut per al personalitzador. Per exemple, el nom i el preu del producte són "atributs" que es poden personalitzar a gran escala. Aquests atributs es poden utilitzar en tot el compte.

Obteniu més informació sobre com podeu crear personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now