Over extensies voor dynamische sitelinks

Dynamische sitelinks zijn automatische extensies waarmee gebruikers die op Google zoeken direct via uw advertentie op de juiste plek terechtkomen. Ze voegen relevante sitelinks van hoge kwaliteit toe aan uw tekst- of videoadvertenties.

Opmerking: Voor videoadvertenties werken dynamische sitelinks alleen in videocampagnes die de doelen Verkoop, Leads of Websiteverkeer gebruiken.

Voordelen

Dynamische sitelinks kunnen de impact en waarde van uw advertenties vergroten. Dat komt door het volgende:

• Ze leiden mensen rechtstreeks naar de juiste plek op uw site. Dynamische sitelinks sturen gebruikers direct door naar gedeelten of pagina's van uw website die gericht zijn op conversies en gebruikersacties stimuleren.
  • Ze zijn automatisch. U hoeft geen nieuwe tekstadvertentie of videoadvertentie te maken of handmatig een sitelink in te stellen.

Nadat u zich heeft aangemeld voor dynamische sitelinks, kan Google Ads ook automatisch beschrijvingen bieden voor uw bestaande sitelinks.

Hoe ze werken

Wanneer iemand op Google zoekt naar een bepaalde term, kunnen er met dynamische sitelinks een of meer relevante deep links worden weergegeven bij uw tekstadvertentie of videoadvertentie. Dynamische sitelinks hebben dezelfde indeling als handmatige sitelinks (die u zelf moet instellen). Als er handmatige sitelinks beschikbaar zijn en deze in aanmerking komen voor weergave bij uw advertentie, hebben ze altijd voorrang op dynamische sitelinks.

Voor weergave van dynamische sitelinks worden geen kosten in rekening gebracht. U betaalt alleen wanneer gebruikers doorklikken naar uw site. Meer informatie over extensies en uw werkelijke kosten per klik.

Dynamische sitelinks worden alleen weergegeven wanneer ze naar verwachting de prestaties van uw advertentie verbeteren. U kunt er echter voor kiezen geen dynamische sitelinks bij uw advertentie weer te geven. Lees hier hoe u extensies verwijdert