Om udvidelser for dynamiske undersidelinks

Dynamiske undersidelinks er et automatisk udvidelsesformat, der giver folk, som søger på Google, mulighed for at blive ført direkte fra din annonce til det, de vil vide noget om eller købe på dit website. Det betyder med andre ord, at der føjes relevante undersidelinks af høj kvalitet til dine søgeannoncer.

Fordele

Dynamiske undersidelinks kan gøre din annoncering mere effektiv og udbytterig. Sådan gør du:

• De leder folk videre til det, de søger på dit website. De linker direkte til konverteringsfokuserede sektioner eller sider på dit website, hvor brugerne kan foretage den ønskede handling.
  • De genereres automatisk. Det er ikke nødvendigt at oprette en ny tekstannonce eller et nyt undersidelink.

Når du har valgt dynamiske undersidelinks, kan Google Ads også automatisk generere beskrivelser af dine eksisterende undersidelinks.

Sådan fungerer de

Når en person søger på Google efter en bestemt term, kan vedkommende via dynamiske undersidelinks få vist adskillige relevante dybe links sammen med din tekstannonce. Dynamiske undersidelinks har samme format som manuelle undersidelinks, dvs. undersidelinks, som annoncører selv opsætter. Hvis der er tilgængelige manuelle undersidelinks, vises de altid i stedet for dynamiske undersidelinks, forudsat at udvidelsen er relevant i forhold til annoncen.

Du bliver ikke debiteret, når der vises dynamiske undersidelinks. Du debiteres kun, når folk klikker sig videre til dit website. Læs om udvidelser og din faktiske pris pr. klik for at få flere oplysninger om priser.

Dynamiske undersidelinks vises kun, når det forventes, at de vil gøre din annonce mere effektiv. Du kan dog fravælge dem, så de ikke bliver vist sammen med din annonce. Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner udvidelser.