Sobre els recursos d'enllaç de lloc dinàmic

Els enllaços de lloc dinàmics són un tipus de recurs que es mostra automàticament i permet als usuaris que fan cerques a Google connectar directament des del vostre anunci amb allò que volen saber del vostre lloc web o bé comprar-hi. Afegeixen enllaços de lloc pertinents i d'alta qualitat als vostres anuncis de text o de vídeo, i donen al sistema més oportunitats de mostrar recursos amb els vostres anuncis sense que calgui configurar res.

Nota: en el cas dels anuncis de vídeo, els enllaços de lloc dinàmics només funcionen en campanyes de vídeo que fan servir els objectius "Vendes", "Contactes" o "Trànsit al lloc web".

Avantatges

Els enllaços de lloc dinàmics poden ajudar-vos a potenciar l'impacte i el valor de la vostra publicitat. A continuació us indiquem com podeu fer-ho:

• Connecten els usuaris amb el que cerquen al vostre lloc web. Dirigeixen els usuaris directament a pàgines o seccions del vostre lloc web que estan centrades en les conversions i promouen l'acció de l'usuari.
  • Funcionen automàticament. No cal que creeu un anunci de text o vídeo ni que configureu un altre enllaç de lloc.

D'altra banda, un cop hàgiu activat els enllaços de lloc dinàmics, Google Ads pot proporcionar de manera automàtica descripcions per als enllaços de lloc existents.

Augmenteu l'abast dels anuncis: complementeu els anuncis amb enllaços a seccions específiques del vostre lloc web. No cal configurar res.

Consell: s'ha demostrat que fer servir quatre enllaços de lloc o més maximitza el rendiment, i els enllaços de lloc dinàmics poden ajudar-vos a aconseguir-ho més fàcilment.

Com funcionen

Quan un usuari cerca un terme determinat a Google, els enllaços de lloc dinàmics li mostren diversos enllaços profunds relacionats amb el vostre anunci de text o vídeo. Els enllaços de lloc dinàmics tenen el mateix format que els enllaços de lloc manuals (és a dir, els que configuren els anunciants) i poden provenir de diverses fonts, incloses les pàgines de destinació.

No us cobrem quan els enllaços de lloc dinàmics es mostren; només quan els usuaris hi fan clic per anar al vostre lloc web. Obteniu més informació sobre els recursos i el cost per clic real.

Els enllaços de lloc dinàmics només es mostren quan s'espera que potenciïn el rendiment de l'anunci, i pot ser que es mostrin al costat d'enllaços de lloc creats manualment o en lloc d'aquests enllaços. Podeu controlar quins enllaços de lloc es difonen posant en pausa o traient enllaços de lloc dinàmics individuals. Més informació sobre com es poden treure recursos

Rendiment i informes

Podeu veure les dades de rendiment dels enllaços de lloc dinàmics individuals a Google Ads seguint aquestes instruccions.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Enllaç de lloc corresponent al tipus de recurs.
  5. Filtreu per "Font" i trieu "Creat automàticament".

Posar en pausa o treure enllaços de lloc dinàmics individuals

Si no us agrada un enllaç de lloc dinàmic determinat, podeu posar-lo en pausa o treure'l. Posar en pausa un enllaç de lloc dinàmic impedeix que es difongui, però sempre es pot tornar a activar. Si traieu completament un enllaç de lloc dinàmic, no es podrà tornar a difondre més endavant.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Enllaç de lloc.
    • Per posar en pausa o treure diversos enllaços de lloc:
      1. Seleccioneu els recursos fent clic a la casella de selecció corresponent.
      2. Feu clic a Posa en pausa o a Treu, a la barra blava que hi ha a la part superior.
    • Per posar en pausa o treure un recurs concret:
      1. Per seleccionar un recurs concret d'una fila, feu clic al menú desplegable que hi ha al costat de l'indicador de color.
      2. Seleccioneu Posa en pausa o Treu.

Encara que no és recomanable, també podeu desactivar tots els enllaços de lloc dinàmics, si cal.

Nota: quan s'hagin actualitzat els enllaços de lloc dinàmics, podreu posar en pausa o treure recursos d'enllaç de lloc dinàmic individuals. Obteniu més informació sobre l'actualització dels recursos.