Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Opret et feed til dine responsive annoncer

Nogle annoncører, der bruger almindelige dynamiske annoncer, vil fremover kunne konstatere, at deres kampagner med dynamiske annoncer indeholder automatisk oprettede responsive annoncer. De forbliver sat på pause, indtil de er gennemgået og aktiveret. Responsive annoncer er kendetegnet ved en strømlinet konfigurationsproces, og de kan være med til at gøre dynamiske remarketingkampagner endnu mere effektive.

Eksisterende almindelige dynamiske annoncer er skrivebeskyttede i den nye Google Ads-oplevelse, men vises stadig, medmindre annoncørerne sætter dem på pause.

Med dynamisk remarketing opretter du et feed med alle dine produkter eller tjenester samt attributter såsom entydige id'er, billeder og priser. Derefter får personer, som tidligere har besøgt dit website, vist relevante responsive annoncer, der er oprettet ud fra oplysningerne fra dit feed.

Dynamic flight ad

Der findes forskellige slags feeds for forskellige virksomhedstyper. For eksempel kan et flyselskab oprette et feed med flyrejser. Folk, der har besøgt flyselskabets website, kan så få vist skræddersyede annoncer med oplysninger om de afgange, som de har søgt efter, set på eller er begyndt at bestille.

I denne artikel kan du læse om følgende:

• Om feeds
  • Få feedskabeloner og specifikationer til din virksomhedstype
  • Opret og upload et nyt feed
  • Løs problemer med dit feed

Om feeds

Når du opretter et feed, opretter du i princippet en database med produkter eller tjenester, der kan bruges i dine responsive annoncer. Her er nogle elementer, som flyselskabet (fra eksemplet ovenfor) kan vælge at medtage i deres feed med flyrejseoplysninger:

Destinations-id Flight description Final URL Flight price
SFO Book din flyrejse http://example.com/flyrejser_SFO 900,00 USD
BOS Book din flyrejse http://example.com/flyrejser_BOS 4.225,00 DKK
  • Feeds kan oprettes som .csv-, .tsv-, .xls- eller xlsx-filer og derefter uploades til Google Ads.
  • Rækkerne er til produkter eller tjenester.
  • Kolonnerne er til attributter for hvert element, du har anført (såsom unikke id'er, priser og beskrivelser), og de bør matche specifikationen mht. bogstaver og mellemrum. Det er vigtigt, at du medtager id'er i dit feed, da dit remarketingtag bruger dem til at knytte personer på dine lister til produkter, de har set på.
  • Hvis du ønsker at tilføje en ny kolonne, efter at du har uploadet dit feed til Google Ads, skal du oprette et nyt feed.
  • Hvis der er tale om produkter eller tjenester, der er tilgængelige på forskellige markeder, skal du oprette et feed for hvert sprog og hver valuta.
  • "Virksomhedsdata" understøtter UTF-8, UTF-16 og UTF-32 (vi anbefaler, at du bruger UTF-8). Datatransformation mellem disse formater sker uden tab. "Virksomhedsdata" understøtter ikke UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 og ISO-8859-1.
  • Der er grænser for antal feeds og feedelementer pr. konto. Få flere oplysninger Google Ads-kontobegrænsninger.

Få feedskabeloner og specifikationer for din virksomhedstype

Der findes forskellige typer feeds til forskellige typer virksomheder, og du skal vælge den type, der matcher dine produkter eller tjenester. Når du opretter et feed, skal du vælge en feedtype, der matcher den virksomhedstype, du valgte, da du oprettede din kampagne til dynamisk remarketing. Du skal kun bruge et "tilpasset" feed, hvis de øvrige virksomhedstyper ikke er relevante i forhold til dine produkter eller tjenester.

Bemærk!

For at sikre, at feedskabelonerne indlæses korrekt, må "attributoverskrifterne" ikke ændres. "Attributoverskrifternes" oprindelige engelsksprogede værdier skal også bibeholdes i feeds på andre sprog end engelsk, så systemet kan genkende dem.

Uddannelse
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce

Program ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet

Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. 1255
Location ID
matcher hændelsesparameteren location_id (placerings_id)
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Program ID + Location ID eller blot Location ID) skal være unik. Silkeborg
Program name* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Sygepleje Brugt
School name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Silkeborg Sygeplejeskole Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/sygepleje
Webadresse til miniaturebillede PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/miniature.png Brugt
Webadresse for billede Samme som ovenfor. http://www.example.com/billede.png Brugt
Area of study Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Sundhed Brugt
Program description Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Sygeplejecertificering Brugt
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. sygeplejecertificering; mountain view
Address Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. Nøglen skal være alfanumerisk (kun bogstaver og tal). {_program}=sygepleje;{_type}=certificering
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/sygepleje
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Program IDs Liste bestående af strenge med anbefalede program-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1275,1285,1255

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Flyrejser
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Destination ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. PAR
Origin ID
matcher hændelsesparameteren "destination"

Enhver sekvens af bogstaver og tal.

Id-sekvensen (f.eks. Destination ID + Origin ID) skal være unik.

LON
Flight description* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Book din billet Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/flyrejser

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Destination name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Paris Brugt
Origin name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). London Brugt

Visningspris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 100,00 USD Brugt
Flight sale price Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Flight sale price" (udsalgspris på flybilletter) er lavere end værdierne for "Flight price" (pris på flybille). 80,00 USD Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price" (Pris). Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – fra 6.500,00 DKK
- 80-100 USD
Brugt
Formateret udsalgspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price" (Tilbudspris). Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – på udsalg til 520,00 DKK
- 360-480 DKK
Brugt
Sporingsskabelon
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_dest}=PAR;{_type}=international
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/flyrejser
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Destination IDs Liste bestående af strenge med anbefalede destinations-id'er, der skal vises sammen med denne vare. PAR,LON

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Hoteller og lejemål
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Property ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. 52639
Property name* Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke. Silkeborg Hotel Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/hotel

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Destination name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Centrum i Mountain View Brugt

Beskrivelse

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Tæt på SJC-lufthavnen Brugt

Pris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 100,00 USD Brugt
Sale price Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 80,00 USD Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price" (Pris). Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – fra 6.500,00 DKK
- 80-100 USD
Brugt
Formateret udsalgspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price" (Tilbudspris). Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – på udsalg til 520,00 DKK
- 360-480 DKK
Brugt
Antal stjerner Skal være et tal mellem 1 og 5. 3 Brugt
Category Tekst Hotelsuite Indhold
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Mountain View "Hoteller"; hoteller ved south bay
Address Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_hotelid}=12345;{_type}=resort
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/hotel
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Property IDs Liste bestående af strenge med anbefalede ejendoms-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 52639,52640,52641

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Job
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Job ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. 1255
Location ID
matcher hændelsesparameteren location_id (placerings_id)
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Job ID + Location ID eller blot Location ID) skal være unik.  MTV
Title* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Softwareudvikler Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/jobs

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Subtitle Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Niveau II Brugt

Beskrivelse

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Gør brug af dine tekniske færdigheder Brugt

Løn

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). 100.000 USD Brugt
Category Tekst Teknisk
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. softwareteknikerjob; softwarejob
Address Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_job}=1234;{_type}=softwareudvikler
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/jobs
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Job IDs Liste bestående af strenge med anbefalede opgave-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1275,1285,1256

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Lokale specialtilbud
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Deal ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. 1234
Deal name* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). 50 % rabat på dagligvarer i Silkeborg Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/tilbud

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Subtitle Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Dagligvarer Brugt

Beskrivelse

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Spar på det ugentlige budget Brugt

Pris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 100,00 USD Brugt
Sale price Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 80,00 USD Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price" (Pris). Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – fra 6.500,00 DKK
- 80-100 USD
Brugt
Formateret udsalgspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price" (Tilbudspris). Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – på udsalg til 520,00 DKK
- 360-480 DKK
Brugt
Adresse Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Category Tekst Mad
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. gem kuponer til dagligvarer; besparelser på dagligvarer
Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_vendor}=supermarked;{_type}=promovering
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/specialtilbud
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Deal IDs Liste bestående af strenge med anbefalede aftale-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1234,1235,1236

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Fast ejendom
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Listing ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. mtv_12345
Listing name* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Parcelhus, Silkeborgvej Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/ejendomme

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
City name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Mountain View, California Brugt

Beskrivelse

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). 3 værelser, 2 badeværelser, 500 m2 Brugt

Pris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 6.000,00 USD Brugt
Property type Tekst Hus
Listing type Tekst til salg
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. til salg; huse til salg
Address Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_ptype}=lejlighed;{_type}=salg
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/ejendomme
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Listing IDs Liste bestående af strenge med anbefalede fortegnelses-id'er, der skal vises sammen med denne vare. mtv_12345,mtv_12350,mtv_12355

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Detailhandel Rejser
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Destination ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. PAR
Origin ID
matcher hændelsesparameteren "origin"
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Destination ID + Origin ID eller blot Origin ID) skal være unik. LON
Title* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Bestil din togbillet Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/rejse

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Destination name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Paris Brugt
Origin name Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). London Brugt

Pris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 100,00 EUR Brugt
Sale price Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 80,00 EUR Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price" (Pris). Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – fra 6.500,00 DKK
- 80-100 USD
Brugt
Formateret udsalgspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price" (Tilbudspris). Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – på udsalg til 520,00 DKK
- 360-480 DKK
Brugt
Kategori Tekst Ekspres
Contextual keywords Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. tog til Paris; transport til Paris
Destinationsadresse Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_dest}= LON;{_type}=international
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/rejser
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Destination IDs Liste bestående af strenge med anbefalede destinations-id'er, der skal vises sammen med denne vare. PAR,LON

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Tilpasset

Du skal kun bruge et "tilpasset" feed, hvis de øvrige virksomhedstyper ikke er relevante i forhold til dine produkter eller tjenester.

Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
ID*
matcher parameteren "id" for item-objektet
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit remarketingtag. Sedan
ID2
matcher hændelsesparameteren location_id (placerings_id)
Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. ID + ID2 eller blot ID) skal være unik. Rød
Item title* Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Mellemstor sedan Brugt
Final URL
Upgraded URLs
Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.example.com/biler

Webadresse for billede

(anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal være gemt i RGB-farvekode med en ICC-profil. 300 x 300 pixel og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.example.com/billede.png Brugt
Item subtitle Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Hos din forhandler i Mountain View Brugt

Varebeskrivelse

(anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for sprog med tegn i dobbelt bredde). Bedst sælgende mellemstore bil Brugt
Item Category Tekst Sedaner

Pris

(anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 20.000,00 USD Brugt
Salgspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 15,000.00 USD Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price" (Pris). Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – fra 130.000,00 DKK
- 120.000 DKK
- 90.000-120.000 DKK
Brugt
Formateret udsalgspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price" (Tilbudspris). Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte. – på udsalg til 97.500,00 DKK
- 15.000 USD
- 12.000-15.000 USD
Brugt
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Sedan; 4-dørs sedan
Item address Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
- Mountain View, CA, USA
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
- 41,40338; 2,17403

Tracking template
Upgraded URLs
Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

eller

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Upgraded URLs
Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klik-webadressen. Ingen af dem må fylde mere end 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille key:value-parrene. {_model}=bilmodel;{_type}=sedan
Destination URL** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://example.com/biler
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Item IDs Liste bestående af strenge med anbefalede id'er, der skal vises sammen med denne vare. Sedan,rød

*Påkrævet
**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Opret og upload et nyt feed

For at komme i gang skal du oprette dit feed offline som en .csv-, .tsv-, .xls- eller xlxs-fil og derefter overføre det til afsnittet "Virksomhedsdata" på din konto. Hvis du har en detailhandelsvirksomhed, skal du uploade dit produktfeed via Google Merchant Center.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på Virksomhedsdata i sektionen "Konfiguration".
  3. Klik på Datafeeds på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på plusknappen , vælg "Feed til responsiv annonce", og vælg derefter den relevante virksomhedstype.
  5. Vælg "Se skabeloner" for at downloade en skabelon-CSV-fil, hvis du vil bruge en feedskabelon.
  6. Klik på Vælg fil, og vedhæft din feedfil.
  7. Klik på Anvend.
  8. Tjek dit feed for fejl, når du har uploadet det. Fejl i billeder eller adresser vises muligvis først efter 3-4 timer.

Du kan også bruge Google Ads API (AdWords API) til at hente, tilføje, opdatere eller fjerne elementer i dit feed.

Vigtigt!

Undlad at bruge udelukkende store bogstaver i dit feed, idet dine annoncer vil blive afvist. Du må f.eks. gerne bruge "Vores Ny Ur", men "VORES NYE UR" er ikke tilladt.

Dit feed, dit tag og din kampagne må ikke bruge eller indsamle personlige eller følsomme oplysninger om besøgende på dit website eller brugere af din app. Læs vores politik for interessebaseret og placeringsbaseret annoncering.

Nye og opdaterede elementer i dit feed skal godkendes for at sikre, at de er passende for brugere i henhold til vores annonceringspolitikker. Elementer i dit feed gennemgås først, når din kampagne og dine annoncer er aktiverede, og de bruges først i dine annoncer, når de er blevet godkendt. De fleste feedelementer gennemgås inden for tre hverdage.

Løs problemer med dit feed

Hvis et element i dit feed ikke er tilgængeligt eller ikke overholder specifikationerne, vil det ikke blive brugt i dine annoncer. Du kan opleve fejl lige efter, at du uploader dit feed, eller 3-4 timer efter, at dit feed er blevet behandlet.

For at rette fejl ved elementer i dit feed skal du først tjekke specifikationerne for din virksomhedstype (se ovenfor). Du kan vælge enten at redigere elementer direkte i sektionen "Virksomhedsdata" på din konto eller at redigere elementer offline og derefter uploade dit feed til "Virksomhedsdata" igen.

Elementer med statussen "Afventer gennemgang"

Der kan være følgende årsager til, at elementer får statussen "Afventer gennemgang", når du har uploadet dit feed:

1. Kampagnen er ikke aktiv: Gennemgangen af datafeedet med hensyn til overholdelse af politik kan kun startes, hvis din kampagne til dynamisk remarketing indeholder følgende:
    • En aktiv konto med korrekte faktureringsoplysninger
    • En aktiv annoncegruppe
    • Aktiverede responsive annoncer
    • Et aktivt feed, der er linket til kampagnen
  2. Der er tale om et nyt feed: Det kan tage op til fire hverdage (eller længere, alt efter trafikken på websitet) at fuldføre gennemgangen med hensyn til overholdelse af politik.
  3. Elementerne modtager ikke nok taghits: Kontrollér, at tagget er implementeret korrekt.  Få flere oplysninger om validering af og advarsler vedrørende remarketingtags. Husk følgende:
    • De produkter, som remarketingtagget har registreret flest besøg for, bliver gennemgået først, og der kan derfor gå længere tid, før produkter med en lille mængde trafik bliver gennemgået.
    • De produkter, der slet ikke er registreret besøg for, bliver ikke gennemgået.
Fejl efter upload af dit feed
Fejlmeddelelse Problem Sådan løser du det
Krævede attributter mangler Feedet mangler krævede attributter (kolonner). Tilføj alle krævede attributter (kolonner).
Ugyldige attributter Feedet indeholder unødvendige attributter (kolonner), der ikke overholder specifikationerne. Fjern unødvendige attributter (kolonner).
Ugyldigt prisformat Prisen inkluderer ikke den alfabetiske ISO4217-valutakode. Føj den alfabetiske ISO4217-valutakode til prisen.
Ugyldig webadresse Webadressen begynder ikke med "http://" eller "https://" Tilføj "http://" eller "https://" til begyndelsen af ​​webadressen.
Ugyldige kontekstbaserede søgeord Listen over kontekstbaserede søgeord er ikke semikolonsepareret. Adskil de kontekstbaserede søgeord med semikolon.
Fejl, efter at dit feed er blevet behandlet
Fejlmeddelelse Problem Sådan løser du det
Billedet er ikke tilgængeligt Vores system kan ikke få adgang til billedet. For eksempel kan den server, der hoster billedet, blokere for adgang, eller det kan tage for lang tid at tillade adgang. Host billedet på et tilgængeligt sted.
Ugyldigt billedformat Billedet har ikke en standardfiltype eller et standardformat. Konverter billedet til .PNG, .JPG, .JPEG, .GIF, og gem det i RGB-farvekode med en ICC-profil vedlagt.
Ugyldig billedstørrelse Billedet er for stort. Gør billedet mindre:

- Anbefalet billedstørrelse: 300px x 300px
- Anbefalet opløsning: 72 dpi
- Maksimal filstørrelse: 11,4 MB
- Maksimalt antal pixels: 6 millioner pixels
Ugyldigt adresseformat Adressen er ikke formateret korrekt. Brug et af ​​disse formater:

- By, statskode, land
- Fuldstændig adresse med postnummer
- Længde- og breddegrader i DDD-format

Brug kommaer til at opdele din adresse. Se specifikationer for byer, områder og lande.
Billedet blev ikke downloadet på grund af en SSL-fejl På grund af problemer med dit websites SSL-certifikat kan vores system ikke downloade billedet. Tjek dit SSL-certifikat med et onlineværktøj. Du kan også vælge at skifte til webadresser, der ikke bruger dit websites SSL-certifikat.