Dynamisk remarketing: Opret et feed til dine responsive annoncer

Nogle annoncører, der bruger almindelige dynamiske annoncer, vil fremover kunne konstatere, at deres kampagner med dynamiske annoncer indeholder automatisk oprettede responsive annoncer. De forbliver sat på pause, indtil de er gennemgået og aktiveret. Responsive annoncer er kendetegnet ved en strømlinet konfigurationsproces, og de kan være med til at gøre dynamiske remarketingkampagner endnu mere effektive.

Eksisterende almindelige dynamiske annoncer er skrivebeskyttede i den nye Google Ads-oplevelse, men vises stadig, medmindre annoncørerne sætter dem på pause.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Med dynamisk remarketing opretter du et feed med alle dine produkter eller tjenester sammen med attributter som unikke id'er, billeder og priser. Derefter får personer, som tidligere har besøgt dit website, vist relevante responsive annoncer, der er oprettet ud fra oplysningerne fra dit feed.

Dynamic flight ad

Der findes forskellige slags feeds for forskellige virksomhedstyper. For eksempel kan et flyselskab oprette et feed med flyrejser. Folk, der har besøgt flyselskabets website, kan så få vist skræddersyede annoncer med oplysninger om de afgange, som de har søgt efter, set på eller er begyndt at bestille.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om feeds

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Når du opretter et feed, opretter du i princippet en database med produkter eller ydelser, der kan bruges i dine responsive annoncer. Her er nogle elementer, som flyselskabet (fra eksemplet ovenfor) kan vælge at medtage i deres feed med flyrejseoplysninger:

Destinations-id Beskrivelse af flyrejse Endelig webadresse Flyrejsens pris
KBH Book din flyrejse http://eksempel.dk/flyrejser_CPH 9000,00 DKK
BLL Book din flyrejse http://eksempel.dk/flyrejser_BLL 6500.00 DKK
  • Feeds kan oprettes som .csv-, .tsv-, .xls- eller xlsx-filer og derefter uploades til Google Ads.
  • Rækkerne er til produkter eller tjenester.
  • Kolonnerne er til attributter for hvert element, du har anført (såsom unikke id'er, priser og beskrivelser), og de bør matche specifikationen mht. bogstaver og mellemrum. Det er vigtigt at inkludere id'er i dit feed, fordi dit Google-tag bruger dem til at knytte mennesker på dine lister til produkter, som de har kigget på.
  • Hvis du ønsker at tilføje en ny kolonne, efter at du har uploadet dit feed til Google Ads, skal du oprette et nyt feed.
  • Hvis der er tale om produkter eller tjenester, der er tilgængelige på forskellige markeder, skal du oprette et feed for hvert sprog og hver valuta.
  • "Virksomhedsdata" understøtter UTF-8, UTF-16 og UTF-32 (det er bedst at bruge UTF-8). Datatransformation mellem disse formater sker uden tab. "Virksomhedsdata" understøtter ikke UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 og ISO-8859-1.
  • Der er grænser for antal feeds og feedelementer pr. konto. Få flere oplysninger om begrænsningerne på din Google Ads-konto

Få feedskabeloner og specifikationer for til din virksomhedstype

Der findes forskellige slags feeds til forskellige typer af virksomheder, og det er en god idé at vælge den type, der matcher dine produkter eller tjenester. Den slags feed, du opretter, skal matche den virksomhedstype, du har valgt, når du opretter din dynamiske remarketingkampagne. Du skal kun bruge et "tilpasset" feed, hvis de øvrige virksomhedstyper ikke er relevante i forhold til dine produkter eller tjenester.

Bemærk! "Attributoverskrifterne" skal forblive, som de er, for at sikre, at feedskabelonerne læses korrekt. "Attributoverskrifternes" oprindelige engelsksprogede værdier skal også bibeholdes i feeds på andre sprog end engelsk, så systemet kan genkende dem.

Uddannelse
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Program ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. 1255
Location ID matcher hændelsesparameteren location_id Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Program ID + Location ID eller blot Location ID) skal være unik. Silkeborg
Program name* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Sygepleje Brugt
School name Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Silkeborg Sygeplejeskole Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/sygepleje
Thumbnail image URL PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/miniature.png Brugt
Webadresse for billede Samme som ovenfor. http://www.eksempel.dk/billede.png
Area of study Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Sundhed Brugt
Program description Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Sygeplejecertificering Brugt
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Sygeplejecertificering; Silkeborg
Adresse Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. Nøglen skal være alfanumerisk (kun bogstaver og tal). {_program}=sygepleje;{_type}=certificering
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/sygepleje
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.​dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Program IDs Liste bestående af strenge med anbefalede program-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1275,1285,1255

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Flyrejser
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Destination ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. PAR
Origin ID matcher destinationen for hændelsesparameteren

Enhver sekvens af bogstaver og tal.

Id-sekvensen (f.eks. Destination ID + Origin ID) skal være unik.

LON
Beskrivelse af flyrejse* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Book din billet Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/flyrejser

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Destinationens navn Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Paris
Origin name Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). London

Flyrejsens pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 1000.00 DKK Brugt
Flyrejsens udsalgspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Flight sale price" (udsalgspris på flybilletter) er lavere end værdierne for "Flight price" (pris på flybillet). 800.00 DKK Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price". Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • Fra 1000.00 DKK
  • 800-1000 DKK
Brugt
Formateret tilbudspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price". Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • På udsalg til 800.00 DKK
  • 600-800 DKK
Brugt
Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_dest}=PAR;{_type}=international
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/flyrejser
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar Destination IDs Liste bestående af strenge med anbefalede destinations-id'er, der skal vises sammen med denne vare. PAR,LON
Android app link

Tilføjer et dybt link til Android i formatet *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beskrivelse af felt:

• package_id: Application ID som angivet i Android Play Butik.
  • scheme: Det skema, der skal overføres til appen. Det kan være http, https eller et tilpasset skema.
  • host_path: Identificerer det specifikke indhold i din app.
http://eksempel.dk/gizmos?1234 → android-app://com.eksempel.android/http/eksempel.dk/gizmos?1234
iOS app link

Tilføjer et dybt link til iOS i formatet *{scheme}://{host}/{path}*.

Beskrivelse af felt:

• scheme: Viser iOS, hvilken app der skal åbnes.
  • host: Den host, der skal åbnes i appen.
  • path: Yderligere oplysninger om, hvilket sted i appen der skal åbnes. Hvis dette er angivet, skal iOS App Store-id også være angivet.
eksempelApp://content/page
iOS app store ID Dette bruges til at kontrollere, om brugeren har appen installeret på sin enhed, før der oprettes dybe links. Dette anbefales, hvis landingssiden i iOS-mobilappen giver en bedre oplevelse end landingssiden på dit website, og du ikke understøtter universelle links til brug af dybe links i iOS. Denne værdi er et heltal. Hvis dette er angivet, skal linket til iOS-appen også være angivet. 12345678

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Hoteller og lejemål
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Property ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. 52639
Ejendomsnavn* Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke. Silkeborg Hotel Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/hotel

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Destinationens navn Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Centrum i Silkeborg Brugt

Beskrivelse

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Tæt på BLL-lufthavnen Brugt

Pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 1000.00 DKK Brugt
Tilbudspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 800.00 DKK Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price". Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • Fra 1000.00 DKK
  • 800-1000 DKK
Brugt
Formateret tilbudspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price". Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • På udsalg til 800.00 DKK
  • 600-800 DKK
Brugt
Star rating Skal være et tal fra 1-5. 3 Brugt
Kategori Tekst Hotelsuite Indhold
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Mountain View "Hoteller"; hoteller ved South Bay
Adresse Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_hotelid}=12345;{_type}=resort
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/hotel
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.​eksempel.​dk/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Property IDs Liste bestående af strenge med anbefalede ejendoms-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 52639,52640,52641
Android app link

Tilføjer et dybt link til Android i formatet *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beskrivelse af felt:

• package_id: Application ID som angivet i Android Play Butik.
  • scheme: Det skema, der skal overføres til appen. Det kan være http, https eller et tilpasset skema.
  • host_path: Identificerer det specifikke indhold i din app.
http://eksempel.dk/gizmos?1234 → android-app://com.eksempel.android/http/eksempel.dk/gizmos?1234
iOS app link

Tilføjer et dybt link til iOS i formatet *{scheme}://{host}/{path}*.

Beskrivelse af felt:

• scheme: Viser iOS, hvilken app der skal åbnes.
  • host: Den host, der skal åbnes i appen.
  • path: Yderligere oplysninger om, hvilket sted i appen der skal åbnes. Hvis dette er angivet, skal iOS App Store-id også være angivet.
eksempelApp://content/page
iOS app store ID Dette bruges til at kontrollere, om brugeren har appen installeret på sin enhed, før der oprettes dybe links. Dette anbefales, hvis landingssiden i iOS-mobilappen giver en bedre oplevelse end landingssiden på dit website, og du ikke understøtter universelle links til brug af dybe links i iOS. Denne værdi er et heltal. Hvis dette er angivet, skal linket til iOS-appen også være angivet. 12345678

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Jobs
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Job ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. 1255
Location ID matcher hændelsesparameteren location_id Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Job ID + Location ID eller blot Location ID) skal være unik. MTV
Titel* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Softwareudvikler Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/jobs

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Undertitel Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Niveau II Brugt

Beskrivelse

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Brug dine tekniske færdigheder Brugt

Løn

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). 1,000,000 DKK Brugt
Kategori Tekst Teknisk
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Softwareteknikerjob; softwarejob
Adresse Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_job}=1234;{_type}=softwareudvikler
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/jobs
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar Job IDs Liste bestående af strenge med anbefalede opgave-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1275,1285,1256

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Lokale specialtilbud
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Deal ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. 1234
Navn på specialtilbud* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). 50 % rabat på lokale dagligvarer Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/tilbud

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Undertitel Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Dagligvarer Brugt

Beskrivelse

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Spar på det ugentlige budget Brugt

Pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 1000.00 DKK Brugt
Tilbudspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 800.00 DKK Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price". Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • Fra 1000.00 DKK
  • 800-1000 DKK
Brugt
Formateret tilbudspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price". Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • På udsalg til 800.00 DKK
  • 600-800 DKK
Brugt
Adresse Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Kategori Tekst Mad
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Rabatkuponer til dagligvarer; Besparelser på dagligvarer
Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_vendor}=supermarked;{_type}=promovering
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/specialtilbud
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar Deal IDs Liste bestående af strenge med anbefalede aftale-id'er, der skal vises sammen med denne vare. 1234,1235,1236
Android app link

Tilføjer et dybt link til Android i formatet *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beskrivelse af felt:

• package_id: Application ID som angivet i Android Play Butik.
  • scheme: Det skema, der skal overføres til appen. Det kan være http, https eller et tilpasset skema.
  • host_path: Identificerer det specifikke indhold i din app.
http://eksempel.dk/gizmos?1234 → android-app://com.eksempel.android/http/eksempel.dk/gizmos?1234
iOS app link

Tilføjer et dybt link til iOS i formatet *{scheme}://{host}/{path}*.

Beskrivelse af felt:

• scheme: Viser iOS, hvilken app der skal åbnes.
  • host: Den host, der skal åbnes i appen.
  • path: Yderligere oplysninger om, hvilket sted i appen der skal åbnes. Hvis dette er angivet, skal iOS App Store-id også være angivet.
eksempelApp://content/page
iOS app store ID Dette bruges til at kontrollere, om brugeren har appen installeret på sin enhed, før der oprettes dybe links. Dette anbefales, hvis landingssiden i iOS-mobilappen giver en bedre oplevelse end landingssiden på dit website, og du ikke understøtter universelle links til brug af dybe links i iOS. Denne værdi er et heltal. Hvis dette er angivet, skal linket til iOS-appen også være angivet. 12345678

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Fast ejendom
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Listing ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. mtv_12345
Listing name* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Parcelhus, Silkeborgvej Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/ejendomme

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Bynavn Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Silkeborg, Midtjylland Brugt

Beskrivelse

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). 3 værelser, 2 badeværelser, 500 m2 Brugt

Pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 60,000.00 DKK Brugt
Property type Tekst Hus
Listing type Tekst Til salg
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Til salg; Huse til salg
Adresse Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_ptype}=lejlighed;{_type}=salg
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/ejendomme
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar Listing IDs Liste bestående af strenge med anbefalede fortegnelses-id'er, der skal vises sammen med denne vare. mtv_12345,mtv_12350,mtv_12355

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Detailhandel

Du skal have en Google Merchant Center-konto for at oprette produktfeeds til din detailforretning.

Bemærk! I lande, hvor Shopping-annoncer ikke er tilgængelige, kan Google Merchant Center ikke bruges til at oprette dynamiske remarketingkampagner. Du skal i stedet bruge virksomhedsdatafeeds ved hjælp af virksomhedstypen "Tilpasset".
Rejser
Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
Destination ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. PAR
Origin ID matcher oprindelsen af hændelsesparameteren Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. Destination ID + Origin ID eller blot Origin ID) skal være unik. LON
Titel* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Book din togbillet Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/rejse

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Destinationens navn Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Paris Brugt
Afrejsestedets navn Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). London Brugt

Pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 1000.00 DKK Brugt
Tilbudspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 800,00 DKK Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price". Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • Fra 1000.00 DKK
  • 800-1000 DKK
Brugt
Formateret tilbudspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price". Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • På udsalg til 800.00 DKK
  • 600-800 DKK
Brugt
Kategori Tekst Ekspres
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. tog til Paris; transport til Paris
Destination address Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_dest}= LON;{_type}=international
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/rejser
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar Destination IDs Liste bestående af strenge med anbefalede destinations-id'er, der skal vises sammen med denne vare. PAR,LON
Android app link

Tilføjer et dybt link til Android i formatet *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beskrivelse af felt:

• package_id: Application ID som angivet i Android Play Butik.
  • scheme: Det skema, der skal overføres til appen. Det kan være http, https eller et tilpasset skema.
  • host_path: Identificerer det specifikke indhold i din app.
http://eksempel.dk/gizmos?1234 → android-app://com.eksempel.android/http/eksempel.dk/gizmos?1234
iOS app link

Tilføjer et dybt link til iOS i formatet *{scheme}://{host}/{path}*.

Beskrivelse af felt:

• scheme: Viser iOS, hvilken app der skal åbnes.
  • host: Den host, der skal åbnes i appen.
  • path: Yderligere oplysninger om, hvilket sted i appen der skal åbnes. Hvis dette er angivet, skal iOS App Store-id også være angivet.
eksempelApp://content/page
iOS app store ID Dette bruges til at kontrollere, om brugeren har appen installeret på sin enhed, før der oprettes dybe links. Dette anbefales, hvis landingssiden i iOS-mobilappen giver en bedre oplevelse end landingssiden på dit website, og du ikke understøtter universelle links til brug af dybe links i iOS. Denne værdi er et heltal. Hvis dette er angivet, skal linket til iOS-appen også være angivet. 12345678

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Tilpasset

Du skal kun bruge et "tilpasset" feed, hvis de øvrige virksomhedstyper ikke er relevante i forhold til dine produkter eller tjenester.

Attribut Specifikation Eksempelværdier Kan vises i annonce
ID* matcher parameteren id for elementobjektet Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id'er skal være unikke og matche værdierne fra dit Google-tag. Sedan
ID2 matcher hændelsesparameteren location_id Enhver sekvens af bogstaver og tal. Id-sekvensen (f.eks. ID + ID2 eller blot ID) skal være unik. Rød
Item title* Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Mellemstor sedan Brugt
Opgraderede webadresser for endelig webadresse Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://www.eksempel.dk/biler

Webadresse for billede

(Anbefales kraftigt)

PNG (anbefales), JPG eller GIF. JPG eller GIF skal gemmes i farvekoden RGB med en ICC-profil. 300 x 300 pixels og 72 dpi anbefales. Maksimalt 11,4 MB og 6 millioner pixels. http://www.eksempel.dk/billede.png Brugt
Item subtitle Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Til salg i Mountain View Brugt

Varebeskrivelse

(Anbefales kraftigt)

Maksimalt 25 tegn (12 for dobbeltbreddesprog). Bedst sælgende mellemstore bil Brugt
Item category Tekst Sedaner

Pris

(Anbefales kraftigt)

Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. 200,000.00 DKK Brugt
Tilbudspris Tal efterfulgt af den alfabetiske valutakode, ISO 4217-standard. Brug "." som decimaltegn. Sørg for, at værdierne for "Sale price" (udsalgspris) er lavere end værdierne for "Price" (pris). 150.000,00 DKK Brugt
Formateret pris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Price". Brug denne attribut sammen med "Price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • Fra 200,000.00 DKK
  • 200,000 DKK
  • 150,000-200,000 DKK
Brugt
Formateret tilbudspris Alle tegn. Hvis denne attribut er med i dit feed, bruges den i din annonce i stedet for "Sale price". Brug denne attribut sammen med "Sale price" for at opnå bedre resultater. Det anbefales ikke at bruge den, hvis priserne ændres ofte.
  • På udsalg til 150,000.00 DKK
  • 150,000 DKK
  • 120,000-150,000 DKK
Brugt
Kontekstbaserede søgeord Tekst. Brug semikolon til at adskille flere søgeord. Sedan; 4-dørs sedan
Item address Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
  • Mountain View, CA, USA
  • 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043, USA
  • 41.40338, 2.17403

Opgraderede webadresser for sporingsskabeloner Inkluder ValueTrack-parametre, tilpassede parametre eller omdirigeringer til sporing i elementets webadresse. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Opgraderede webadresser for tilpassede parametre Inkluder op til tre nøgleværdipar, der automatisk udfyldes i klikwebadressen. Ingen af disse må overskride 16 tegn eller 200 bytes. Brug semikolon til at adskille nøgleværdiparrene. {_model}=bilmodel;{_type}=sedan
Destinationswebadresse** Samme domæne som dit website. Begynder med "http://" eller "https://" http://eksempel.dk/biler
Final mobile URL

Dit produkts mobiloptimerede landingsside, hvis du har forskellige webadresser til trafik på hhv. mobilweb og computere.

Hvis du i øjeblikket bruger ValueTrack-parameteren "ifmobile" i dine webadresser, skal du sikre dig, at det ikke giver problemer, hvis du vælger at bruge attributten "final_mobile_url" sammen med denne ValueTrack-parameter.

http://www.m.eksempel.dk/asp/sp.asp?id=1030
Similar IDs Liste bestående af strenge med anbefalede id'er, der skal vises sammen med denne vare.

Sedan,rød

Android app link

Tilføjer et dybt link til Android i formatet *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beskrivelse af felt:

• package_id: Application ID som angivet i Android Play Butik.
  • scheme: Det skema, der skal overføres til appen. Det kan være http, https eller et tilpasset skema.
  • host_path: Identificerer det specifikke indhold i din app.
http://eksempel.dk/gizmos?1234 → android-app://com.eksempel.android/http/eksempel.dk/gizmos?1234
iOS app link

Tilføjer et dybt link til iOS i formatet *{scheme}://{host}/{path}*.

Beskrivelse af felt:

• scheme: Viser iOS, hvilken app der skal åbnes.
  • host: Den host, der skal åbnes i appen.
  • path: Yderligere oplysninger om, hvilket sted i appen der skal åbnes. Hvis dette er angivet, skal iOS App Store-id også være angivet.
eksempelApp://content/page
iOS app store ID Dette bruges til at kontrollere, om brugeren har appen installeret på sin enhed, før der oprettes dybe links. Dette anbefales, hvis landingssiden i iOS-mobilappen giver en bedre oplevelse end landingssiden på dit website, og du ikke understøtter universelle links til brug af dybe links i iOS. Denne værdi er et heltal. Hvis dette er angivet, skal linket til iOS-appen også være angivet. 12345678

*Skal udfyldes

**Obligatorisk, hvis du ikke bruger "Final URL".

Opret og upload et nyt feed

Du kommer i gang ved at oprette dit feed offline som en .csv-, .tsv-, .xls- eller xlsx-fil og derefter uploade det i sektionen "Virksomhedsdata" på din konto. Hvis du har en detailhandelsvirksomhed, skal du uploade dit produktfeed via Google Merchant Center.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på Datafeeds øverst.
  4. Klik på plusknappen , gå til "Feed til dynamisk annonce", og vælg derefter den relevante virksomhedstype.
  5. Klik på Vælg en fil fra din computer, og vedhæft din feedfil.
  6. Klik på Anvend.
Bemærk! Tjek dit feed for fejl, når du har uploadet filen. Fejl i billeder eller adresser vises muligvis først efter 3-4 timer.

Du kan også bruge Google Ads API (AdWords API) til at hente, tilføje, opdatere eller fjerne elementer i dit feed.

Brug ikke store bogstaver i dit feed, da dine annoncer vil blive afvist. For eksempel er "Vores nye ur" tilladt, men "VORES NYE UR" er ikke tilladt.

Dit feed, dit tag og din kampagne må ikke bruge eller indsamle personlige eller følsomme oplysninger om besøgende på dit website eller brugere af din app. Få flere oplysninger om Googles politikker vedrørende personligt tilpasset annoncering

Nye og opdaterede elementer i dit feed skal godkendes for at sikre, at de er passende for brugere i henhold til vores annonceringspolitikker. Elementer i dit feed gennemgås først, når din kampagne og dine annoncer er aktiverede, og de bruges først i dine annoncer, når de er blevet godkendt. De fleste feedelementer gennemgås inden for tre hverdage.

Løs problemer med dit feed

Hvis et element i dit feed ikke er tilgængeligt eller ikke overholder specifikationerne, vil det ikke blive brugt i dine annoncer. Du kan opleve fejl lige efter, du har uploadet dit feed. Hvis ikke, skal du tjekke det, 3-4 timer efter dit feed er blevet behandlet.

For at rette fejl ved elementer i dit feed skal du først tjekke specifikationerne for din virksomhedstype (se ovenfor). Du kan vælge enten at redigere elementer direkte i sektionen "Virksomhedsdata" på din konto eller at redigere elementer offline og derefter uploade dit feed til "Virksomhedsdata" igen.

Elementer med statussen "Afventer gennemgang"

Der kan være følgende årsager til, at elementer får statussen "Afventer gennemgang", når du har uploadet dit feed:

• Kampagnen er ikke aktiv: Politikgennemgangen af datafeedet kan kun startes, hvis din kampagne til dynamisk remarketing indeholder følgende:
    • En aktiv konto med korrekte faktureringsoplysninger
    • En aktiv annoncegruppe
    • Aktiverede responsive annoncer
    • Et aktivt feed, der er tilknyttet kampagnen
  • Der er tale om et nyt feed: Det kan tage op til fire hverdage (eller længere, alt efter trafikken på websitet) at fuldføre politikgennemgangen.
  • Elementerne modtager ikke nok taghits: Tjek, at tagget er implementeret korrekt. Få flere oplysninger om valideringer og underretninger i Google-tag
    Bemærk!
    • De produkter, som Google-tagget har registreret flest besøg for, bliver gennemgået først, og der kan derfor gå længere tid, før produkter med en lille mængde trafik bliver gennemgået.
    • De produkter, der slet ikke er registreret besøg for, bliver ikke gennemgået.
Fejl efter upload af dit feed
Fejlmeddelelse Problem Sådan løser du det
Krævede attributter mangler Feedet mangler krævede attributter (kolonner). Tilføj alle krævede attributter (kolonner).
Ugyldige attributter Feedet indeholder unødvendige attributter (kolonner), der ikke overholder specifikationerne. Fjern unødvendige attributter (kolonner).
Ugyldigt prisformat Prisen inkluderer ikke den alfabetiske ISO4217-valutakode. Føj den alfabetiske ISO4217-valutakode til prisen.
Ugyldig webadresse Webadressen begynder ikke med "http://" eller "https://" Tilføj "http://" eller "https://" til begyndelsen af ​​webadressen.
Ugyldige kontekstbaserede søgeord Listen over kontekstbaserede søgeord er ikke semikolonsepareret. Adskil de kontekstbaserede søgeord med semikolon.
Fejl, efter at dit feed er blevet behandlet
Fejlmeddelelse Problem Sådan løser du det
Billedet er ikke tilgængeligt Vores system kan ikke få adgang til billedet. For eksempel kan den server, der hoster billedet, blokere for adgang, eller det kan tage for lang tid at tillade adgang. Host billedet på et tilgængeligt sted.
Ugyldigt billedformat Billedet har ikke en standardfiltype eller et standardformat. Konverter billedet til .PNG, .JPG, .JPEG eller .GIF, og gem det i farvekoden RGB med en ICC-profil tilknyttet.
Ugyldig billedstørrelse Billedet er for stort. Gør billedet mindre:
  • Anbefalet billedstørrelse: 300 x 300 pixels
  • Anbefalet opløsning: 72 dpi
  • Maksimal filstørrelse: 11,4 MB
  • Maksimalt antal pixels: 6 millioner pixels
Ugyldigt adresseformat Adressen er ikke formateret korrekt. Brug et af disse formater:
  • By, statskode, land
  • Fuldstændig adresse med postnummer
  • Længde- og breddegrad i DDD-format
Opdel din adresse med kommaer. Se specifikationer for byer, områder og lande.
Billedet blev ikke downloadet på grund af en SSL-fejl På grund af problemer med dit websites SSL-certifikat kan vores system ikke downloade billedet. Tjek dit SSL-certifikat med et onlineværktøj. Du kan også vælge at skifte til webadresser, der ikke bruger dit websites SSL-certifikat.