Dynamische remarketing: een feed maken voor uw responsieve advertenties

Sommige adverteerders die standaard dynamische advertenties gebruiken, zien vanaf nu suggesties voor responsieve advertenties in hun dynamische campagnes. Deze advertenties blijven onderbroken tot ze worden beoordeeld en ingeschakeld. Responsieve advertenties hebben een gestroomlijnd instellingsproces en kunnen de algemene prestaties van dynamische remarketingcampagnes verbeteren.

Bestaande standaard dynamische advertenties worden alleen-lezen in het nieuwe, verbeterde Google Ads, maar nog wel weergegeven (tenzij ze door de adverteerder worden onderbroken).

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het icoon Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Bij dynamische remarketing maakt u een feed van al uw producten of services met bijbehorende kenmerken, zoals unieke ID's, afbeeldingen en prijzen. Aan de hand van de feedgegevens, die worden gebruikt om responsieve advertenties te maken, wordt de meest relevante informatie in deze advertenties weergegeven aan mensen die uw website eerder hebben bezocht.

Dynamic flight ad

Er zijn verschillende typen feeds voor verschillende typen bedrijven. Zo zal een luchtvaartmaatschappij een vluchtenfeed maken. Mensen die de website van de luchtvaartmaatschappij hebben bezocht, krijgen dan bijvoorbeeld advertenties te zien die toegesneden zijn op de vluchten waarnaar ze hebben gezocht, of die ze begonnen waren te boeken.

In dit artikel:

• Informatie over feeds
  • Feedtemplates en specificaties ontvangen voor uw type bedrijf
  • Een nieuwe feed maken en uploaden
  • Problemen met uw feed oplossen

Informatie over feeds

Als u ondertiteling in uw taal wilt, schakelt u YouTube-ondertiteling in. Klik onderaan de videospeler op het icoon Instellingen, selecteer Ondertiteling en kies vervolgens uw taal.

Als u een feed maakt, maakt u eigenlijk een database van producten en services die in uw responsieve advertenties kunnen worden gebruikt. Hier volgen een paar items die de luchtvaartmaatschappij uit het bovenstaande voorbeeld in haar feed met vluchten zou kunnen opnemen:

Bestemmings-ID Vluchtbeschrijving Uiteindelijke URL Prijs van vlucht
SFO Boek uw vlucht http://example.com/flights_SFO € 900,00
BOS Boek uw vlucht http://example.com/flights_BOS € 650,00
  • Voor uw feed maakt u een bestand van het type csv, tsv, xls of xlsx. Vervolgens uploadt u het bestand naar Google Ads.
  • De rijen bevatten de producten of services.
  • De kolommen bevatten de kenmerken van de items die u opneemt (zoals de unieke ID, de prijs en de beschrijving). De letters en spaties ervan moeten voldoen aan de bijbehorende specificaties. Het is belangrijk om de ID's op te nemen in uw feed, omdat deze door uw remarketingtag worden gebruikt om de mensen op uw lijsten te koppelen aan de producten die ze hebben bekeken.
  • Als u uw feed al naar Google Ads heeft geüpload, maar u wilt nog een kolom toevoegen, dan moet u een nieuwe feed maken.
  • Als u producten of services heeft die in verschillende markten beschikbaar zijn, maakt u voor elke taal en valuta een aparte feed.
  • 'Bedrijfsgegevens' ondersteunt UTF-8, UTF-16 en UTF-32 (u kunt het beste UTF-8 gebruiken) De gegevens kunnen tussen deze indelingen worden omgezet zonder kwaliteitsverlies. Bedrijfsgegevens biedt geen ondersteuning voor UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 en ISO-8859-1.
  • Het aantal feeds en feeditems dat u per account kunt maken, is beperkt. Meer informatie over limieten voor Google Ads-accounts

Feedtemplates en specificaties ontvangen voor uw type bedrijf

Voor verschillende soorten bedrijven zijn er verschillende soorten feeds. Kies een type feed dat geschikt is voor uw producten of services. U maakt een feed die overeenkomt met het type bedrijf dat u heeft geselecteerd toen u de campagne voor dynamische remarketing opzette. Gebruik alleen een feed van het type Aangepast als geen van de andere bedrijfstypen bij uw producten of services past.

Opmerking

De 'Kenmerk'-koppen moeten blijven zoals ze zijn om ervoor te zorgen dat feedtemplates correct worden gelezen. In niet-Engelse feeds moeten de 'Kenmerk'-koppen eveneens hun oorspronkelijke Engelse waarden behouden zodat het systeem ze kan herkennen.

Onderwijs
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven

Programma-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object

Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. 1255
Locatie-ID
komt overeen met de gebeurtenisparameter 'location_id'
Een willekeurige reeks letters en cijfers. De ID-reeks (bijvoorbeeld programma-ID + locatie-ID of alleen locatie-ID) moet uniek zijn. Mountain View
Programmanaam* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Verpleegkunde Gebruikt
Schoolnaam Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Opleiding Verpleegkunde Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/nursing
Thumbnail image URL Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/thumbnail.png Gebruikt
Afbeeldings-URL Idem als hierboven. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Studiegebied Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Gezondheid Gebruikt
Programmabeschrijving Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Diploma Verpleegkunde Gebruikt
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. diploma verpleegkunde; mountain view
Adres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. De sleutel moet alfanumeriek zijn (alleen letters en cijfers). {_program}=verpleegkunde;{_type}=diploma
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/nursing
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare programma-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen programma-ID's die samen met dit item worden weergegeven. 1275,1285,1255

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Vluchten
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Bestemmings-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. PAR
ID van vertrekpunt
komt overeen met de gebeurtenisparameter van de bestemming

Een willekeurige reeks letters en cijfers.

De ID-reeks (bijvoorbeeld bestemmings-ID + herkomst-ID) moet uniek zijn.

LON
Beschrijving van vlucht* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Boek uw ticket Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/flights

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Naam van bestemming Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Parijs Gebruikt
Naam van vertrekpunt Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Londen Gebruikt

Prijs van vlucht

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. € 100,00 Gebruikt
Uitverkoopprijs voor vlucht Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. De waarden voor 'Uitverkoopprijs van vlucht' moeten lager zijn dan voor 'Prijs van vlucht'. € 80,00 Gebruikt
Opgemaakte prijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Prijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Prijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - vanaf € 100,00
- € 80-100
Gebruikt
Opgemaakte uitverkoopprijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Uitverkoopprijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Uitverkoopprijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - in de uitverkoop voor € 80,00
- € 60-80
Gebruikt
Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_dest}=PAR;{_type}=internationaal
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/flights
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare bestemmings-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen bestemmings-ID's die samen met dit item worden weergegeven. PAR,LON
Link naar Android-app

Voegt een deep link voor Android toe die er als volgt uitziet: *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beschrijving van veld: package_id: app-ID zoals vermeld in de Android Play Store. | scheme: het schema voor de app. Dit kan een HTTP-, HTTPS- of aangepast schema zijn. | host_path: Identificeert de specifieke content in uw app.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS-app-link

Voegt een deep link voor iOS toe die er als volgt uitziet: *{scheme}://{host}/{path}*.

Beschrijving van veld: scheme: Geeft aan welke app iOS moet openen. | host: De host die moet worden geopend in de app. | path: Aanvullende informatie over de locatie in de app die moet worden geopend. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'ID van iOS App Store' aanwezig zijn.

exampleApp://content/page
ID van iOS App Store Dit kenmerk wordt gebruikt om te controleren of de gebruiker de app heeft geïnstalleerd voordat deze naar een specifieke pagina wordt geleid. Het gebruik van dit kenmerk is aanbevolen als de bestemmingspagina van uw mobiele iOS-app een betere gebruikerservaring biedt dan de bestemmingspagina van uw website en u geen universele links ondersteunt voor deep links in iOS. Deze waarde is een geheel getal. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'iOS-app-link' aanwezig zijn. 12345678

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Hotels en vakantiewoningen
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Perceel-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. 52639
Naam van hotel/vakantiewoning* Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn. Mountain View Hotel Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/hotel

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Naam van bestemming Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Downtown Mountain View Gebruikt

Beschrijving

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Nabij luchthaven SJC Gebruikt

Prijs

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. € 100,00 Gebruikt
Uitverkoopprijs Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. De waarden voor Uitverkoopprijs moeten lager zijn dan die voor Prijs. € 80,00 Gebruikt
Opgemaakte prijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Prijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Prijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - vanaf € 100,00
- € 80-100
Gebruikt
Opgemaakte uitverkoopprijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Uitverkoopprijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Uitverkoopprijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - in de uitverkoop voor € 80,00
- € 60-80
Gebruikt
Sterbeoordeling Getal van 1 t/m 5. 3 Gebruikt
Categorie Tekst Hotelsuite Inhoud
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. Mountain View "Hotels"; hotels in californië
Adres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_hotelid}=12345;{_type}=resort
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/hotel
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare perceel-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen perceel-ID's die samen met dit item worden weergegeven. 52639,52640,52641
Link naar Android-app

Voegt een deep link voor Android toe die er als volgt uitziet: *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beschrijving van veld: package_id: app-ID zoals vermeld in de Android Play Store. | scheme: het schema voor de app. Dit kan een HTTP-, HTTPS- of aangepast schema zijn. | host_path: Identificeert de specifieke content in uw app.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS-app-link

Voegt een deep link voor iOS toe die er als volgt uitziet: *{scheme}://{host}/{path}*.

Beschrijving van veld: scheme: Geeft aan welke app iOS moet openen. | host: De host die moet worden geopend in de app. | path: Aanvullende informatie over de locatie in de app die moet worden geopend. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'ID van iOS App Store' aanwezig zijn.

exampleApp://content/page
ID van iOS App Store Dit kenmerk wordt gebruikt om te controleren of de gebruiker de app heeft geïnstalleerd voordat deze naar een specifieke pagina wordt geleid. Het gebruik van dit kenmerk is aanbevolen als de bestemmingspagina van uw mobiele iOS-app een betere gebruikerservaring biedt dan de bestemmingspagina van uw website en u geen universele links ondersteunt voor deep links in iOS. Deze waarde is een geheel getal. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'iOS-app-link' aanwezig zijn. 12345678

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Vacatures
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Vacature-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. 1255
Locatie-ID
komt overeen met de gebeurtenisparameter 'location_id'
Een willekeurige reeks letters en cijfers. De ID-reeks (vacature-ID + locatie-ID of alleen locatie-ID) moet uniek zijn. MTV
Titel* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Software-engineer Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/jobs

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Ondertitel Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Level II Gebruikt

Beschrijving

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Technische kennis vereist Gebruikt

Salaris

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). € 100.000 Gebruikt
Categorie Tekst Technisch
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. vacature software engineering; vacatures software
Adres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_job}=1234;{_type}=engineering
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/jobs
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare taak-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen taak-ID's die samen met dit item worden weergegeven. 1275,1285,1256

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Lokale aanbiedingen
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Aanbiedings-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. 1234
Naam van aanbieding* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). 50% korting bij Mountain View Grocers Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/deals

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Ondertitel Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Levensmiddelen Gebruikt

Beschrijving

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Voordelige boodschappen Gebruikt

Prijs

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. € 100,00 Gebruikt
Uitverkoopprijs Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. De waarden voor Uitverkoopprijs moeten lager zijn dan die voor Prijs. € 80,00 Gebruikt
Opgemaakte prijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Prijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Prijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - vanaf € 100,00
- € 80-100
Gebruikt
Opgemaakte uitverkoopprijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Uitverkoopprijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Uitverkoopprijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - in de uitverkoop voor € 80,00
- € 60-80
Gebruikt
Adres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Categorie Tekst Levensmiddelen
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. besparen boodschappen kortingsbonnen; goedkope boodschappen
Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_vendor}=lokalesuper;{_type}=actie
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/deals
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare aanbiedings-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen lokale aanbiedings-ID's die samen met dit item worden weergegeven. 1234,1235,1236
Link naar Android-app

Voegt een deep link voor Android toe die er als volgt uitziet: *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beschrijving van veld: package_id: app-ID zoals vermeld in de Android Play Store. | scheme: het schema voor de app. Dit kan een HTTP-, HTTPS- of aangepast schema zijn. | host_path: Identificeert de specifieke content in uw app.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS-app-link

Voegt een deep link voor iOS toe die er als volgt uitziet: *{scheme}://{host}/{path}*.

Beschrijving van veld: scheme: Geeft aan welke app iOS moet openen. | host: De host die moet worden geopend in de app. | path: Aanvullende informatie over de locatie in de app die moet worden geopend. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'ID van iOS App Store' aanwezig zijn.

exampleApp://content/page
ID van iOS App Store Dit kenmerk wordt gebruikt om te controleren of de gebruiker de app heeft geïnstalleerd voordat deze naar een specifieke pagina wordt geleid. Het gebruik van dit kenmerk is aanbevolen als de bestemmingspagina van uw mobiele iOS-app een betere gebruikerservaring biedt dan de bestemmingspagina van uw website en u geen universele links ondersteunt voor deep links in iOS. Deze waarde is een geheel getal. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'iOS-app-link' aanwezig zijn. 12345678

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Onroerend goed
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Vermeldings-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. mtv_12345
Vermeldingsnaam* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Boulevard-bungalow Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/realestate

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Plaatsnaam Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Mountain View, Californië Gebruikt

Beschrijving

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). 3 sl.k, 2 badk., 326 m² Gebruikt

Prijs

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. € 6000,00 Gebruikt
Accommodatietype Tekst Woonhuis
Vermeldingstype Tekst te koop
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. te koop; koopwoningen
Adres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_ptype}=woonhuis;{_type}=verkoop
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/realestate
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare vermeldings-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen vermeldings-ID's die samen met dit item worden weergegeven. mtv_12345,mtv_12350,mtv_12355

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Detailhandel

Als u productfeeds voor uw detailhandelsbedrijf wilt maken, heeft u een Google Merchant Center-account nodig.

Opmerking: In landen waar Shopping-campagnes niet beschikbaar zijn, zoals Estland, kan Google Merchant Center niet worden gebruikt om dynamische remarketingcampagnes te maken. Gebruik in plaats daarvan productfeeds voor uw detailhandelsbedrijf die gebruikmaken van de feedtemplate voor Aangepast.
Reizen
Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
Bestemmings-ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. PAR
ID van vertrekpunt
komt overeen met de gebeurtenisparameter van het vertrekpunt
Een willekeurige reeks letters en cijfers. De ID-reeks (bijvoorbeeld bestemmings-ID + ID van vertrekpunt of alleen ID van vertrekpunt) moet uniek zijn. LON
Titel* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Boek uw treinkaartje Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/travel

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Naam van bestemming Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Parijs Gebruikt
Naam van vertrekpunt Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Londen Gebruikt

Prijs

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. 100,00 EUR Gebruikt
Uitverkoopprijs Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. De waarden voor Uitverkoopprijs moeten lager zijn dan die voor Prijs. 80,00 EUR Gebruikt
Opgemaakte prijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Prijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Prijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - vanaf € 100,00
- € 80-100
Gebruikt
Opgemaakte uitverkoopprijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Uitverkoopprijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Uitverkoopprijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - in de uitverkoop voor € 80,00
- € 60-80
Gebruikt
Categorie Tekst Express
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. Parijs trein; vervoer Parijs
Bestemmingsadres Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_dest}= LON;{_type}=internationaal
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/travel
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare bestemmings-ID's Tekenreekslijst met aanbevolen bestemmings-ID's die samen met dit item worden weergegeven. PAR,LON
Link naar Android-app

Voegt een deep link voor Android toe die er als volgt uitziet: *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beschrijving van veld: package_id: app-ID zoals vermeld in de Android Play Store. | scheme: het schema voor de app. Dit kan een HTTP-, HTTPS- of aangepast schema zijn. | host_path: Identificeert de specifieke content in uw app.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS-app-link

Voegt een deep link voor iOS toe die er als volgt uitziet: *{scheme}://{host}/{path}*.

Beschrijving van veld: scheme: Geeft aan welke app iOS moet openen. | host: De host die moet worden geopend in de app. | path: Aanvullende informatie over de locatie in de app die moet worden geopend. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'ID van iOS App Store' aanwezig zijn.

exampleApp://content/page
ID van iOS App Store Dit kenmerk wordt gebruikt om te controleren of de gebruiker de app heeft geïnstalleerd voordat deze naar een specifieke pagina wordt geleid. Het gebruik van dit kenmerk is aanbevolen als de bestemmingspagina van uw mobiele iOS-app een betere gebruikerservaring biedt dan de bestemmingspagina van uw website en u geen universele links ondersteunt voor deep links in iOS. Deze waarde is een geheel getal. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'iOS-app-link' aanwezig zijn. 12345678

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Aangepast

Gebruik alleen een feed van het type Aangepast als geen van de andere bedrijfstypen bij uw producten of services past.

Kenmerk Specificatie Voorbeeldwaarden Kan in advertentie worden weergegeven
ID*
komt overeen met de id-parameter van het item-object
Een willekeurige reeks letters en cijfers. ID's moeten uniek zijn en overeenkomen met de waarden in uw remarketingtag. Sedan
ID2
komt overeen met de gebeurtenisparameter 'location_id'
Een willekeurige reeks letters en cijfers. De ID-reeks (bijvoorbeeld ID + ID2 of alleen ID) moet uniek zijn. Rood
Itemtitel* Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Mid-size sedan Gebruikt
Uiteindelijke URL
Geüpgradede URL's
Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://www.example.com/cars

Afbeeldings-URL

(ten zeerste aanbevolen)

Png (aanbevolen), jpg of gif. Jpg- en gif-bestanden moeten worden opgeslagen in RGB-kleurcode met een ICC-profiel. 300 x 300 pixels en 72 dpi worden aanbevolen. Maximaal 11,4 MB en 6 miljoen pixels. http://www.example.com/image.png Gebruikt
Nadere aanduiding van item Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Bij uw dealer Gebruikt

Beschrijving van item

(ten zeerste aanbevolen)

Maximaal 25 tekens (12 voor double-byte-talen). Populairste middenklasser Gebruikt
Categorie voor item Tekst Sedans

Prijs

(ten zeerste aanbevolen)

Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. € 20.000,00 Gebruikt
Uitverkoopprijs Bedrag gevolgd door de alfabetische valutacode in ISO 4217-standaardnotatie. Gebruik '.' als decimaalteken. De waarden voor Uitverkoopprijs moeten lager zijn dan die voor Prijs. € 15.000,00 Gebruikt
Opgemaakte prijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Prijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Prijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - vanaf € 20.000,00
- € 20.000
- € 15.000-20.000
Gebruikt
Opgemaakte uitverkoopprijs Alle tekens. Als u dit kenmerk heeft opgenomen in uw feed, wordt het in uw advertentie gebruikt in plaats van Uitverkoopprijs. Voor betere resultaten gebruikt u dit kenmerk samen met Uitverkoopprijs. Dit raden we niet aan als de prijzen regelmatig veranderen. - in de uitverkoop voor € 15.000,00
- € 15.000
- € 12.000-15.000
Gebruikt
Contextuele zoekwoorden Tekst. Gebruik puntkomma's om meerdere zoekwoorden van elkaar te scheiden. Sedans; 4-deurs sedan
Adres van item Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
- Mountain View, CA, Verenigde Staten
- 123 Boulevard St, Mountain View, CA 94043
- 41.40338, 2.17403

Trackingtemplate
Geüpgradede URL's
Geef alle ValueTrack-parameters, aangepaste parameters of trackingsomleidingen op voor de URL van uw item. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

or

http://redirect.com?url={lpurl}

Aangepaste parameter
Geüpgradede URL's
Neem maximaal 3 sleutel/waardeparen op, die automatisch worden ingevuld in de klik-URL. Deze mogen niet groter zijn dan 16 tekens of 200 bytes. Gebruik een puntkomma om sleutel/waardeparen van elkaar te scheiden. {_model}=automodel;{_type}=sedan
Bestemmings-URL** Hetzelfde domein als uw website. Begint met 'http://' of 'https://' http://example.com/cars
Uiteindelijke mobiele URL

De voor mobiele apparaten geoptimaliseerde bestemmingspagina van uw product als u verschillende URL's heeft voor internetverkeer via mobiele apparaten en desktops.

Als u momenteel de ValueTrack-parameter 'ifmobile' in uw URL's gebruikt, zorgt u ervoor dat deze geen problemen veroorzaakt als u besluit het kenmerk 'final_mobile_url' te gebruiken in combinatie met de ValueTrack-parameter 'ifmobile'.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Vergelijkbare ID's Tekenreekslijst met aanbevolen ID's die samen met dit item worden weergegeven.

Sedan,Rood

Link naar Android-app

Voegt een deep link voor Android toe die er als volgt uitziet: *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Beschrijving van veld: package_id: app-ID zoals vermeld in de Android Play Store. | scheme: het schema voor de app. Dit kan een HTTP-, HTTPS- of aangepast schema zijn. | host_path: Identificeert de specifieke content in uw app.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS-app-link

Voegt een deep link voor iOS toe die er als volgt uitziet: *{scheme}://{host}/{path}*.

Beschrijving van veld: scheme: Geeft aan welke app iOS moet openen. | host: De host die moet worden geopend in de app. | path: Aanvullende informatie over de locatie in de app die moet worden geopend. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'ID van iOS App Store' aanwezig zijn.

exampleApp://content/page
ID van iOS App Store Dit kenmerk wordt gebruikt om te controleren of de gebruiker de app heeft geïnstalleerd voordat deze naar een specifieke pagina wordt geleid. Het gebruik van dit kenmerk is aanbevolen als de bestemmingspagina van uw mobiele iOS-app een betere gebruikerservaring biedt dan de bestemmingspagina van uw website en u geen universele links ondersteunt voor deep links in iOS. Deze waarde is een geheel getal. Als dit kenmerk aanwezig is, moet ook 'iOS-app-link' aanwezig zijn. 12345678

*Vereist
**Vereist als u 'Uiteindelijke URL' niet gebruikt.

Een nieuwe feed maken en uploaden

Eerst maakt u offline uw feed, als bestand van het type csv, tsv, xls of xlsx. Vervolgens uploadt u dit bestand naar het gedeelte Bedrijfsgegevens van uw account. Als u detailhandelaar bent, gebruikt u het Google Merchant Center om uw productfeed te uploaden.

1. Klik rechtsboven in het scherm op het gereedschapspictogram Google Ads | tools [Icon].
  2. Klik onder 'Instellen' op Bedrijfsgegevens.
  3. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Datafeeds.
  4. Klik op de plusknop , selecteer 'Responsieve-advertentiefeed' en selecteer vervolgens uw bedrijfstype.
  5. Als u een templatefeed wilt gebruiken, selecteert u 'Templates bekijken' om een template in de vorm van een csv-bestand te downloaden.
  6. Klik op Bestand kiezen en voeg uw feedbestand toe.
  7. Klik op Toepassen.
  8. Controleer na het uploaden of er fouten in uw feed zitten. Meldingen over foutieve afbeeldingen of adressen verschijnen mogelijk pas na drie tot vier uur.

U kunt ook de Google Ads API (AdWords API) gebruiken om feeditems op te halen, toe te voegen, te updaten of te verwijderen.

Belangrijk

Gebruik geen hoofdletters in uw feed. Uw advertenties worden afgekeurd als ze alleen hoofdletters bevatten. Zo is 'Ons Nieuwe Horloge' wel toegestaan, maar 'ONS NIEUWE HORLOGE' niet.

Uw feed, tag en campagne mogen geen persoonlijke of gevoelige informatie gebruiken of verzamelen over bezoekers van sites of gebruikers van apps. Lees het beleid voor adverteren op basis van interesses en locatie.

Nieuwe en geüpdatete items in uw feed doorlopen een goedkeuringsprocedure, waarbij wordt gekeken of ze volgens ons advertentiebeleid geschikt zijn voor gebruikers. Items in uw feed worden pas beoordeeld nadat uw campagne en advertenties zijn ingeschakeld en worden pas gebruikt in uw advertenties nadat ze zijn goedgekeurd. De meeste feeditems worden binnen drie werkdagen beoordeeld.

Problemen met uw feed oplossen

Als een item in uw feed niet beschikbaar is of niet aan de specificaties voldoet, wordt het niet gebruikt in uw advertenties. U krijgt mogelijk foutmeldingen meteen na het uploaden van uw feed, of 3 à 4 uur nadat de feed is verwerkt.

Om problemen met items in uw feed op te lossen, kijkt u eerst naar de specificaties voor uw type bedrijf (zie hierboven). U kunt items rechtstreeks bewerken in het gedeelte Bedrijfsgegevens van uw account, of u bewerkt de items offline en uploadt de feed nogmaals naar Bedrijfsgegevens.

Items met de status Wacht op beoordeling

Items kunnen om de volgende redenen de status 'Wacht op beoordeling' hebben nadat u uw feed heeft geüpload:

1. Campagne is niet actief: De beleidsreview van de datafeed kan pas starten als uw dynamische remarketingcampagne het volgende bevat:
    • Een actief account met correcte factureringsgegevens
    • Een actieve advertentiegroep
    • Ingeschakelde responsieve advertenties
    • Een actieve feed, gelinkt aan de campagne
  2. Dit is een nieuwe feed: De beleidsreview kan tot 4 werkdagen duren (of langer, afhankelijk van het siteverkeer).
  3. Items ontvangen niet voldoende taghits: Zorg ervoor dat de tag correct is geïmplementeerd. Meer informatie over validaties en meldingen voor de remarketingtag
    Opmerking:
    • Producten waarvoor de remarketingtag een groot aantal bezoeken registreert, worden het eerst beoordeeld. Het kan daarom langer duren voordat producten met weinig verkeer zijn beoordeeld.
    • Producten die nooit zijn bezocht, worden niet beoordeeld.
Fouten na upload van de feed
Foutmelding Probleem Oplossing
Vereiste kenmerken ontbreken Er ontbreken verplichte kenmerken (kolommen) in de feed. Voeg alle verplichte kenmerken (kolommen) toe.
Ongeldige kenmerken De feed bevat onnodige kenmerken (kolommen) die niet aan de specificaties voldoen. Verwijder de onnodige kenmerken (kolommen).
Ongeldige prijsnotatie De alfabetische ISO4217-valutacode ontbreekt. Voeg de alfabetische ISO4217-valutacode toe aan de prijs.
Ongeldige URL De URL begint niet met 'http://' of 'https://'. Voeg 'http://' of 'https://' toe aan het begin van de URL.
Ongeldige contextuele zoekwoorden De contextuele zoekwoorden zijn niet door een puntkomma van elkaar gescheiden. Scheid de contextuele zoekwoorden van elkaar met een puntkomma.
Fouten nadat uw feed is verwerkt
Foutmelding Probleem Oplossing
Afbeelding niet gevonden Het systeem heeft geen toegang tot de afbeelding. De server waar de afbeelding is opgeslagen, weigert bijvoorbeeld de toegang of doet er te lang over om toegang te verlenen. Zet de afbeelding op een plaats waar deze toegankelijk is.
Ongeldige bestandsindeling De afbeelding is niet van een standaard bestandstype of heeft geen standaardindeling. Converteer de afbeelding naar png, jpg, jpeg of gif en sla deze op in RGB-kleurcode met een bijgevoegd ICC-profiel.
Ongeldig afbeeldingsformaat De afbeelding is te groot. Verklein de afbeelding:

- Aanbevolen afbeeldingsformaat: 300 x 300 pixels
- Aanbevolen resolutie: 72 dpi
- Maximale bestandsgrootte: 11,4 MB
- Maximaal aantal pixels: 6 miljoen
Ongeldige adresnotatie Het adres is niet in de juiste notatie opgegeven. Gebruik een van de volgende notaties:

- Plaats, staatcode, land
- Volledig adres inclusief postcode
- Latitude-longitude in DDD-notatie

Gebruik komma's om de adressen te scheiden. Raadpleeg de specificaties voor plaatsen, regio's en landen.
Afbeelding niet gedownload wegens SSL-fout Door problemen met het SSL-certificaat van uw website kan ons systeem de afbeelding niet downloaden. Check uw SSL-certificaat met een online tool. U kunt ook overschakelen naar URL's die het SSL-certificaat van uw website niet gebruiken.