Sobre la reserva: emplaçaments multimèdia reservats a YouTube

Com a anunciant o agència de publicitat, podeu comprar emplaçaments concrets per reserva quan vulgueu pagar en funció del nombre d'impressions (que també es coneix com a cost per cada mil impressions o CPM). Les campanyes per reserva també us permeten comprar impressions a un preu fix.

La publicitat amb reserva és la millor opció per promoure la notorietat de marca, oferir un producte o servei nous, o bé canviar el brànding d'un producte o servei.

Sobre les campanyes per reserva

Ara és possible comprar anuncis per reserva de YouTube directament a la Reserva de Google Ads o bé mitjançant Reserva instantània a Display & Video 360. Parleu amb el vostre representant de Google per obtenir més informació i accés.

El vostre representant de Google us pot ajudar a obtenir accés a les campanyes de masthead de CPM a Google Ads. Contacteu amb el vostre representant de Google si voleu crear una campanya de masthead de CPM. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube.

Els altres productes per reserva s'han de continuar comprant a través del vostre representant de Google.

Avantatges de la publicitat per reserva

• Més control: podeu comprar impressions a un preu fix.
  • Alta visibilitat: podeu garantir l'emplaçament de l'anunci a la part superior del feed de la pàgina d'inici de YouTube mitjançant el masthead de YouTube.
  • Inventari prèmium: podeu accedir a YouTube Select i segmentar pel contingut prèmium a YouTube. Obteniu més informació sobre YouTube Select.
  • Notorietat de marca: podeu arribar a un públic ampli.

Comprar publicitat per reserva

Els anunciants i les agències poden comprar publicitat per reserva segons un cost fix per cada mil impressions. Podeu treballar amb l'equip de publicitat de Google o crear la vostra campanya a Google Ads o a Reserva instantània de Display & Video 360 per obtenir una estimació de preus i objectius d'impressió de la campanya.

Tot seguit teniu els formats d'anunci que podeu comprar:

• Anunci in-stream no omissible: és un format que no es pot ometre i que es reprodueix abans, durant o després d'un vídeo. És perfecte si voleu transmetre un missatge senzill i directe, i guanyar visibilitat. Força les impressions i no acumula visualitzacions al vídeo. Els anuncis de vídeo no omissibles poden tenir una durada màxima de 15 o 30 segons. En el cas de la funció Reserva instantània de Display & Video 360, els anuncis de vídeo no omissibles poden tenir una durada màxima de 60 segons. Obteniu més informació sobre els acords de Reserva instantània de Display & Video 360 per a YouTube.
  • Anunci in-stream omissible: aquest anunci es mostra quan algú inicia un vídeo (pre-roll) o durant el contingut de format llarg, i es pot ometre al cap de 5 segons. Tot i que no hi ha cap límit de durada per a l'anunci in-stream omissible, els vídeos de menys de 3 minuts acostumen a tenir un millor rendiment. Aquest format incrementa el recompte de visualitzacions dels anuncis de vídeo de YouTube.
  • Anuncis de Shorts: els anuncis de Shorts són anuncis de vídeo o d'imatge omissibles d'entre 6 i 60 segons que es mostren entre els curts del feed de YouTube Shorts. Els anuncis de Shorts que formen part d'una reserva estan disponibles amb YouTube Select Shorts. Contacteu amb el vostre representant de Google Ads per obtenir més informació sobre com podeu utilitzar la reserva per mostrar anuncis de YouTube Shorts.
  • Anunci bumper: és un anunci de vídeo que no es pot ometre i que es reprodueix durant 6 segons. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya d'abast de vídeo amb anuncis bumper.
  • Anunci masthead: és un anunci de vídeo que es mostra a la part superior de la pàgina d'inici de YouTube. Com que aquest emplaçament és molt important per als espectadors, l'anunci masthead us permet ocupar un lloc destacat en l'experiència a la pàgina d'inici. Comprar un anunci masthead permet segmentar l'abast de la campanya amb controls de pressupost i freqüència. Els anuncis masthead comprats estan disponibles a YouTube en ordinadors, en aplicacions mòbils i a l'aplicació YouTube per a TV. Obteniu més informació sobre el masthead de YouTube i sobre com podeu crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube.

Segmentar els anuncis

Aquí teniu les opcions de segmentació per contingut i per públic dels anuncis per reserva que podeu comprar:

• YouTube Select: les seleccions de YouTube Select són productes amb reserva destinats a clients aptes que permeten segmentar els anuncis pel 5% dels canals de YouTube més populars, que disposen del públic més apassionat d'un mercat determinat. Les seleccions només inclouen canals. Aquestes seleccions només es poden segmentar quan es crea una campanya per reserva d'abast Premier. Obteniu més informació sobre YouTube Select.
  • Temes: els anunciants poden triar entre els temes dels vídeos de YouTube. Per exemple, podeu publicar anuncis in-stream amb reserva en contingut dirigit a tots els públics. Els anuncis masthead no admeten la segmentació per temes.
  • Interessos: els anunciants poden segmentar els anuncis per espectadors que, segons mostren els seus patrons de navegació i el contingut que han mirat, estan interessats en temes concrets, com ara esports i aficions.
  • Públics afins: podeu arribar a usuaris que han mostrat interès en temes concrets i tenen més probabilitats de tornar a mirar contingut similar. Aquest tipus de segmentació també facilita la connexió amb públics similars al públic objectiu de les campanyes fora de línia. També s'inclouen públics personalitzats per afinitat que podeu crear directament al vostre compte de Google Ads.
  • Dades demogràfiques: podeu arribar a usuaris que és probable que es trobin dins dels grups demogràfics que us interessen. Per exemple, podeu arribar a clients potencials en funció de fets vitals a llarg termini o de la seva intenció de compra recent.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.