Juster kampanjebudsjetter

I Google Ads opereres det med gjennomsnittlige dagsbudsjetter. Hvis du bruker et månedlig budsjett, kan du dele det månedlige budsjettet på 30,4 (det gjennomsnittlige antallet dager per måned). Google Ads-systemet forsøker å vise annonsene dine frem til det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt er oppbrukt. Du betaler dessuten bare når noen klikker på annonsen din.

Juster kampanjebudsjetter

1. Naviger til Kampanjer fra startsiden eller navigasjonsmenyen Navigasjonsmeny.
  2. Trykk på kampanjen du ønsker å endre budsjettet til.
  3. Trykk på kampanjenavnet.
  4. Trykk på det nåværende budsjettet.
  5. Angi et nytt beløp.
  6. Trykk på hakemerket Checkbox.

Se også

Se alle hjelpeartiklene for mobil