Juster kampanjebudsjetter (Google Ads-mobilappen)

I Google Ads opereres det med gjennomsnittlige dagsbudsjetter. Hvis du bruker et månedlig budsjett, kan du dele det månedlige budsjettet på 30,4 (det gjennomsnittlige antallet dager per måned). Google Ads tar sikte på å vise annonsene dine frem til det gjennomsnittlige dagsbudsjettet er oppbrukt, og du betaler bare når noen klikker på annonsene.

Juster kampanjebudsjettet fra Google Ads-mobilappen

1. Naviger til Kampanjer fra startsiden eller navigasjonsmenyen Navigasjonsmeny.
  2. Trykk på kampanjen du ønsker å endre budsjett for.
  3. Trykk på kampanjenavnet.
  4. Trykk på det nåværende budsjettet.
  5. Angi et nytt beløp.
  6. Trykk på hakemerket Checkbox.