Juster dit kampagnebudget (Google Ads-mobilappen)

I Google Ads bruges gennemsnitlige daglige budgetter. Så hvis du arbejder med et månedligt budget, dividerer du bare tallet med 30,4 (det gennemsnitlige antal dage i en måned). Google Ads går efter at vise dine annoncer, indtil det gennemsnitlige daglige budget er opbrugt, og du betaler kun, når nogen klikker på din annonce.

Juster dit kampagnebudget via Google Ads-mobilappen

1. Gå til Kampagner fra startskærmen eller navigationsmenuen Navigationsmenu.
  2. Tryk på den kampagne, hvis budget du vil ændre.
  3. Tryk på kampagnenavnet.
  4. Tryk på det nuværende budget.
  5. Angiv et nyt beløb.
  6. Tryk på fluebenet Checkbox.