Juster dit kampagnebudget

I Google Ads bruges gennemsnitlige daglige budgetter. Så hvis du arbejder med et månedligt budget, dividerer du bare tallet med 30,4 (det gennemsnitlige antal dage i en måned). Google Ads går efter at vise dine annoncer, indtil det gennemsnitlige daglige budget er opbrugt, og du betaler kun, når nogen klikker på din annonce.

Juster dit kampagnebudget

1. Gå til Kampagner fra startskærmen eller navigationsmenuen Navigationsmenu.
  2. Tryk på den kampagne, du vil ændre budgettet for.
  3. Tryk på navnet på kampagnen.
  4. Tryk på det aktuelle budget.
  5. Angiv et ny beløb.
  6. Tryk på fluebenet Checkbox.

Se også

Se alle artikler i Hjælp om mobilbrug