Inloggen op uw Google Ads-account

Wanneer u de app opent, wordt u gevraagd om in te loggen met het Google-account dat u voor Google Ads gebruikt of wordt u mogelijk automatisch ingelogd met het Google-account dat u op uw apparaat gebruikt. Als u geen Google Ads-account heeft, gebruikt u uw desktopbrowser om er een te maken en om uw eerste campagne in te stellen.

U moet inloggen op uw Google Ads-account op uw telefoon om toegang te krijgen tot de mobiele Google Ads-app.

Schakelen tussen accounts in de Google Ads-app

1. Tik op het navigatiemenu Navigatiemenu.
  2. Tik naast uw adres op de pijl om de lijst uit te vouwen Expand.
  3. Tik op het account dat u wilt bekijken.

Manageraccounts

Als u een manageraccount gebruikt, kunt u de mobiele Google Ads-app gebruiken om de door u beheerde accounts te bekijken.

1. Tik op het navigatiemenu Navigatiemenu.
  2. Tik op Accounts om naar een lijst met uw beheerde accounts te gaan.

Hulp bij inloggen op Google

Kunt u niet inloggen? Gebruik deze probleemoplosser om het probleem te verhelpen.

Zie ook

Alle mobiele Help-artikelen weergeven