Visning af din Google Ads-konto (Google Ads-mobilapp)

Første login og valg af konto

Når du åbner appen, bliver du bedt om at logge ind med den Google-konto, du bruger til Google Ads, eller også bliver du automatisk logget ind med den Google-konto, du bruger på din enhed. Tryk derefter på den konto, som du vil have vist. Hvis du ikke har en Google Ads-konto, kan du skifte til browseren på din computer for at oprette en og konfigurere din første kampagne.

Navigation på konti, i kampagner og annoncegrupper

Følg nedenstående vejledning for at navigere til en managerkonto, individuel konto, kampagne eller annoncegruppe. Dette inkluderer navigation til managerkontoniveau.

1. Tryk på dit aktuelle omfang i overskriften i appen for at åbne omfangsnavigationen. Omfangsnavigationen er tilgængelig på de fleste sider i appen, f.eks. oversigtssiden.
  2. Fra omfangsnavigationen kan du bruge venstrepil til at navigere til et højere omfang og højrepil til at navigere til et lavere omfang. Du kan f.eks. trykke på højrepilen ud for en konto for at se kampagnerne på den pågældende konto.
  3. Tryk på den konto, kampagne eller annoncegruppe, som du vil se.

Skift konto

1. Tryk på Mere på navigationslinjen.
  2. Tryk på Skift konto.
  3. Tryk på den managerkonto eller den individuelle konto, som du vil se.

Få hjælp til at logge ind på Google

Kan du ikke logge ind? Brug denne fejlfinding til at komme tilbage på sporet.

Relaterede links

Se alle artikler i Hjælp om mobilbrug