Log ind på din Google Ads-konto

Når du åbner appen, bliver du bedt om at logge ind med den Google-konto, du bruger til Google Ads, eller også bliver du automatisk logget ind med den Google-konto, du bruger på din enhed. Hvis du ikke har en Google Ads-konto, skal du bruge browseren på computeren til at oprette en konto. Opret derefter din første annonce og din første kampagne.

Du skal logge ind på din Google Ads-konto på telefonen for at få adgang til Google Ads-mobilappen.

Skift mellem konti i Google Ads-appen

1. Tryk på navigationsmenuen Navigationsmenu.
  2. Tryk på udvidelsespilen Expand ud for din adresse.
  3. Tryk på den konto, du vil have vist.

Managerkonti

Hvis du bruger en managerkonto, kan du bruge Google Ads-mobilappen til at se dine administrerede konti.

1. Tryk på navigationsmenuen Navigationsmenu.
  2. Tryk på Konti for at få vist en liste over dine administrerede konti.

Få hjælp til at logge ind på Google

Kan du ikke logge ind? Brug denne fejlfinding til at komme tilbage på sporet.

Se også

Se alle artikler om mobilappen i Hjælp til Google Ads