Mål resultatene for spesialtilbudene dine

Du kan spore, måle og sammenligne viktige resultatberegninger for hvilke som helst av spesialtilbudene dine (f.eks. produkter med kampanje-, salgs- eller avslagsmerker) i Merchant Center og for kampanjene dine i Google Ads.

Før du begynner

Mål resultater i Merchant Center

Følg denne fremgangsmåten for å se resultater for spesialtilbudene dine i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Resultater og så på Oversikt på navigeringsmenyen til venstre.
  3. Velg enten «Shopping-annonser»- eller «Kostnadsfrie oppføringer»-fanen ovenfor oversikten.
  4. Se resultatene for spesialtilbudene dine på «Trafikk for kampanje-, salgs- og avslagsmerker»-kortet.
    • For å dele opp beregningene etter produkt, merke eller kategori klikker du på navnet på segmentet nederst på kortet.
    • For å gjennomgå rapporter der resultatene for spesialtilbudene dine er inndelt etter merketype, kampanje eller kampanjekategori, kan du klikke på den aktuelle rapporten nederst på kortet.

Mål resultater i Google Ads

Merk: I Google Ads kan du bare måle resultatene for standard Shopping-kampanjer. Du kan måle resultatene for Performance Max-kampanjer ved hjelp av en Merchant Center-produktfeed i Merchant Center-kontoen din.

Slik måler du kundenes respons på kampanjene dine:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Gå til den relevante Shopping-kampanjen.
  3. Klikk på Segment, og velg deretter Klikktype. Under «Klikktype» rapporteres det visninger fra «Spesialtilbud»-linken og klikk på «Butikk»-knappen i kampanjeboblen.
  4. Segmenter kampanjer etter klikktype.
  5. Gå til klikktypen «Shopping-annonse – kupong». Under denne klikktypen rapporteres det visninger fra «Spesialtilbud»-linken og klikk på «Butikk»-knappen i kampanjeboblen.
Hvis du vil se effekten av «Spesialtilbud»-annoteringen, må du måle klikkfrekvensen på kampanjenivå. Det kan hende du har et beskjedent antall klikk og en lav klikkfrekvens, men antallet visninger og konverteringer er vanligvis høyere.

Link til beslektet innhold