Brand Lift -kyselyt

Tämä artikkeli on tarkoitettu käyttäjille, jotka näkevät Brand Lift ‑tutkimuksia ennen YouTube-videoita. Jos haluat käyttää Brand Lift ‑mittausta mainoksissasi, muista, että Googlen myyntiedustajan on otettava Brand Lift käyttöön. Jos Google Ads ‐tililläsi ei ole myyntiedustajaa, et voi käyttää tätä ominaisuutta.

Jos olet nähnyt YouTubessa lyhyitä verkkokyselyitä, ne ovat todennäköisesti olleet Brand Lift -kyselyjä. Mainostajat pyrkivät selvittämään mainostensa vaikutusta kuluttajiin pyytämällä heitä vastaamaan lyhyisiin kyselyihin tuotteista ja palveluista, jotka ovat heille tuttuja.

Mihin kyselyvastaukset lähetetään?

Kun kysely on valmis, Google lähettää vastaustiedot järjestäjälle pakettina, josta ei voi tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä tai vastauksia. Jos haluat lisätietoja, tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön.

Kuinka usein katsojat saavat minulta kyselyjä?

Katsojat saavat enintään yhden kyselyn päivässä ja kolme kyselyä viikossa. 14 päivän aikana katsojat voivat antaa yhden vastauksen tuote- tai brändikyselyyn. Huom. Jos haluat käyttää useita kysymyksiä tai mittareita, katsojat näkevät vain yhden näistä kysymyksistä ja kysymykset valitaan satunnaisesti.

Palvelujemme väärinkäytöstä ilmoittaminen

Jos jonkin kyselyn sisältö rikkoo mielestäsi ohjelmakäytäntöjämme, ilmoita siitä YouTube- ja Google Ads videoille ‑tiimeille.

Kun täytät ilmoituslomakkeen, anna mahdollisimman yksityiskohtaiset tiedot käytäntöjen vastaisesta kysymyksestä. Poistamme kysymyksen vain, jos se rikkoo ohjelmasääntöjämme. Emme valitettavasti voi lähettää sinulle ilmoitusta, kun ilmoittamasi sisältö on tarkastettu.