Sobre les enquestes de Brand Lift

Aquest article està dirigit als usuaris que veuen enquestes de Brand Lift abans dels vídeos de YouTube. Si us interessa utilitzar el mesurament d'increment de notorietat de marca per als vostres anuncis, recordeu que un representant comercial de Google ha d'activar Brand Lift. Si no teniu representant del compte de Google Ads, no podreu utilitzar aquesta funció.

Si heu vist qüestionaris en línia curts a YouTube, el més probable és que es tracti d'enquestes de Brand Lift. Gràcies a aquestes breus enquestes sobre productes o serveis amb què l'enquestat està familiaritzat, els anunciants poden entendre millor l'impacte que tenen els seus anuncis en els consumidors.

On van les meves respostes a les enquestes?

Quan l'enquesta es completa, Google només compartirà les respostes agregades amb qui hagi creat l'enquesta. Això vol dir que no se us identificarà personalment ni se us associarà amb les vostres respostes a les enquestes. Per obtenir més informació, consulteu la política de privadesa de Google.

Amb quina freqüència rebran les meves enquestes els espectadors?

Com a màxim, els espectadors poden rebre una enquesta al dia i tres enquestes a la setmana. En un període de 14 dies, els espectadors poden proporcionar una sola resposta per a un producte o una marca. Tingues en compte que si voleu mesurar diverses preguntes o mètriques, els espectadors només veuran una d'aquestes preguntes que es triaran de manera aleatòria.

Informar d'un abús dels nostres serveis

Si veieu contingut d'enquesta que creieu que infringeix les nostres polítiques del programa, ajudeu-nos a garantir que les enquestes compleixin les polítiques posant-vos en contacte amb l'equip de YouTube i de Google Ads per a vídeo.

Quan empleneu el formulari, proporcioneu informació detallada sobre la pregunta de l'enquesta. Només suprimirem la pregunta si infringeix les nostres polítiques de programa. Tanmateix, no us podrem enviar una notificació un cop que revisem el contingut de què ens heu informat.