Overfør ejerskabet af en Google Ads-, Google Analytics- eller Google Merchant Center-konto

Du kan overføre ejerskabet af et Google-produkt til en anden Google-konto. Denne funktion er tilgængelig for:

• Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Merchant Center

Vejledning

Overfør din Google Ads-konto

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på fanen Brugere.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Angiv mailadressen på den person, der skal overtage din Google Ads-konto.
    • Mailadressen på den person, der overtager din Google Ads-konto, skal stemme overens med mailadressen på vedkommendes Google-konto. Hvis den person, du inviterer, ikke har en Google-konto, skal vedkommende oprette en konto.
  6. Klik på Administrator ud for "Vælg adgangsniveau for kontoen".
  7. Klik på Send invitation. Den person, der overtager din Google Ads-konto, modtager en mail med en vejledning i, hvordan ejerskabet overdrages. Når de har gennemført processen, føjes de til siden "Brugere" under "Adgang og sikkerhed".
  8. Hvis du vil fjerne din konto, skal du gå til siden "Brugere" under "Adgang og sikkerhed" og derefter klikke på Fjern adgang ud for din mailadresse.

Overfør din Google Analytics-konto

Hvis du vil overføre din Google Analytics-konto til en anden Google-konto, skal du tilføje en person med tilladelserne "Rediger" og "Administrer brugere" til din Google Analytics-konto. Du kan derefter fjerne din Google-konto fra Google Analytics-kontoen.

Overfør din Google Merchant Center-konto

Hvis du vil overføre din Google Merchant Center-konto til en anden Google-konto, skal du kontakte Google Merchant Center-brugersupportteamet for at få hjælp.