Transferir la propietat d'un compte de Google Ads, de Google Analytics o de Google Merchant Center

Podeu transferir la propietat d'un producte de Google a un altre Compte de Google. Aquesta funcionalitat està disponible per a:

• Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Merchant Center

Instruccions

Transferir un compte de Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Feu clic a la pestanya Usuaris.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Introduïu l'adreça electrònica de la persona que passarà a tenir la propietat del compte de Google Ads.
    • L'adreça electrònica de la persona que passarà a tenir la propietat del vostre compte de Google Ads ha de coincidir amb la seva adreça electrònica del Compte de Google. Si no té cap Compte de Google, n'haurà de crear un.
  6. Al costat de "Seleccioneu el nivell d'accés al compte", feu clic a Administrador.
  7. Feu clic a Envia la invitació. La persona que passarà a tenir la propietat del vostre compte de Google Ads rebrà un correu electrònic amb instruccions per completar el procés de transferència. Un cop completat el procés, s'afegirà la persona en qüestió a la pàgina "Usuaris" de la secció "Accés i seguretat".
  8. Per treure el vostre compte, aneu a la pàgina "Usuaris" de la secció "Accés i seguretat" i, al costat de la vostra adreça electrònica, feu clic a Treu l'accés.

Transferir un compte de Google Analytics

Per transferir el vostre compte de Google Analytics a un altre Compte de Google, afegiu una persona amb els permisos "Editar" i "Gestionar usuaris" al compte de Google Analytics. A continuació, podeu treure el vostre Compte de Google del compte de Google Analytics.

Transferir un compte de Google Merchant Center

Per transferir el vostre compte de Google Merchant Center a un altre Compte de Google, demaneu ajuda a l'equip d'assistència a l'usuari de Google Merchant Center.