Avspillingsfrekvens

Hvor ofte videoen til annonsen din ble spilt av i forhold til hvor ofte annonsen ble vist.

• Avspillingsfrekvensen er antall ganger videoannonsen din spilles av, delt på antall visninger (antall ganger videoannonsen din vises).
  • Ved hjelp av avspillingsfrekvensen kan du måle hvordan brukere reagerer på åpningsbildet ditt (for klikkbare videoannonser) eller videominiatyrbildet ditt (for YouTube-spesifikke videoannonseformater).
  • Hvis annonsen din har en lav avspillingsfrekvens, kan du prøve å lage et mer interessant åpningsbilde eller videominiatyrbilde med et tydelig og forlokkende handlingsfremmende uttrykk.

Om videoannonserapporter
Tips om hvordan du forbedrer resultatene til videoannonser
Se flere artikler