Afspilningsfrekvens

Viser, hvor ofte din annonces video blev afspillet, sammenlignet med, hvor ofte annoncen blev vist.

• Afspilningsfrekvensen er en frekvens, der beregner det antal afspilninger, din videoannonce modtager, divideret med dens visninger (det antal gange, din video vises).
  • Du kan bruge afspilningsfrekvens til at vurdere brugernes engagement med dit startbillede (til klik for at afspille-videoannoncer) eller din valgte videominiature (til YouTube-specifikke videoannonceformater).
  • Hvis din annonce har en lav afspilningsfrekvens, kan du prøve at oprette et mere spændende startbillede eller en videominiature med en klar og fængende opfordring til handling.

Om videoannoncerapporter
Tips til at forbedre effektiviteten af dine videoannoncer
Læs flere artikler