Hintatarjouksen tekeminen näkyvistä impressioista käyttämällä tuhannen näkyvän impression hintaa

Jos haluat maksaa vain näkyvistä mainoksen impressioista, käytä tuhannen näkyvän impression hintaa. Mainos lasketaan näkyväksi, kun 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä vähintään sekunnin ajan (Display-mainokset) tai kun mainosta toistetaan vähintään kahden sekunnin ajan (Videomainokset). Voit valita hintatarjousstrategiaksi tuhannen näkyvän impression hinnan, kun käytät tuhannen näyttökerran hintatarjouksia Vain Display-verkosto ‑kampanjassasi.

Näin se toimii

Tuhannen näkyvän impression hintaa käytettäessä teet hintatarjouksen tuhannesta näkyvästä impressiosta ja maksat vain näkyviksi todetuista impressioista. Display-mainos lasketaan katseltavissa olevaksi, kun 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä vähintään yhden sekunnin ajan. Videomainoksen kohdalla vastaava aika on vähintään kaksi sekuntia. Tuhannen näkyvän impression hinnan avulla voit tehdä hintatarjouksen sen mukaan, kuinka suuri arvo mainoksesi näkymisellä tietyn sijoittelun näkyvässä sijainnissa on. Muista, että tuhannen näkyvän impression hintatarjouksen määrittäminen tuhannen näyttökerran hintatarjousta suuremmaksi kasvattaa yleensä arvokkaiden impressioiden määrää. Tämä voi auttaa sinua pitämään hintatarjouksesi kilpailukykyisinä ja pysymään päiväbudjetissasi. Lue lisää tuhannen näkyvän impression hinnasta.

Edut

• Maksat vain näkyvistä impressioista.
  • Hintatarjouksesi optimoidaan siten, että mainospaikat, jotka todennäköisesti ovat näkyviä, asetetaan etusijalle.

Jos haluat tehdä manuaalisia hintatarjouksia näkyvistä impressioista klikkausten sijaan, tämän hintatarjousstrategian avulla tämä onnistuu paremmin kuin muunlaisilla hintatarjousstrategioilla.

Muistettavaa
  • Käyttäessäsi katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintaa teet hintatarjouksen tuhannesta katseltavissa olevasta näyttökerrasta ja maksat vain katseltavissa olevista näyttökerroista.
  • Pitääksesi kustannukset ja liikenteen samalla tasolla kuin kampanjassa, jossa on käytössä tuhannen näyttökerran hinta, tuhannen näkyvän impression hintatarjouksen on ehkä oltava korkeampi kuin sellaisen vakiokampanjan hintatarjouksen, jossa on käytössä tuhannen näyttökerran hinta. Sinun kannattaa kuitenkin kokeilla eri hintatarjousvaihtoehtoja, jotta voit valita kampanjasi tavoitteiden kannalta sopivan hintatarjouksen.
  • Tuhannen näkyvän impression hintatarjousstrategia ei ole käytettävissä Vain hakuverkosto ‑kampanjoissa.
  • Jos luot kampanjan, jossa käytetään tuhannen näkyvän impression hintatarjousstrategiaa, ja luot sen jälkeen mainoksia, jotka eivät ole yhteensopivia strategian kanssa, mainoksiasi ei näytetä.
  • Sinua saatetaan veloittaa pienestä osasta näytettyjä impressioita.

Näkyvien impressioiden seuraaminen

Katseltavissa olevien näyttökertojen määrä näkyy kampanjaraporteissasi. Voit katsoa Viewable CPM ‑hintatarjousstrategiaa käyttävien kampanjoidesi näyttökertoja ja katseltavissa olevia näyttökertoja, kun toimit seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivun vasemmassa reunassa olevasta navigaatiopaneelista Display-verkoston kampanjat tai Videokampanjat sen mukaan, mitä kampanjoita haluat katsella.
  3. Valitse vasemmasta sivuvalikosta Kampanjat, Mainosryhmät tai Mainokset ja laajennukset.
  4. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa avattavaa Sarakkeet-valikkoa Sarakkeet ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  5. Klikkaa avattavaa Näkyvyys-valikkoa.
  6. Jos haluat lisätä tietyt sarakkeet raportteihisi, valitse kunkin lisättävän sarakkeen vasemmalla puolella oleva valintaruutu.
  7. Näkyvyys-sarakkeen vaihtoehtojen merkitys:
    • Katseltavissa olevat näyttökerrat: katseltavissa olevien näyttökertojen määrä
    • Keskimääräinen katseltavissa oleva tuhannen näyttökerran hinta: keskimääräinen hinta, jonka maksat 1 000 katseltavissa olevasta näyttökerrasta
    • Mitattavissa olevien osuus: näyttökertojen kokonaismäärästä sellaisten näyttökertojen prosenttiosuus, jotka olivat mitattavissa
    • Katseltavissa olevien osuus: katseltavissa olevien näyttökertojen osuus mitattavissa olevista näyttökerroista ja samalla arvio siitä, kuinka monta näyttökertaa asiakkaat todella katsoivat
    • Ei-mitattavien näyttökertojen jakauma: ilmaisee näyttökertojen kokonaismäärästä sellaisten näyttökertojen prosenttiosuuden, joiden näkyvyyden mittaaminen ei ollut sijainnin takia mahdollista
    • Ei-katseltavissa olevien näyttökertojen jakauma: kertoo, kuinka suuri prosenttiosuus mainoksesi kaikista näyttökerroista ei ollut katseltavissa
    • Katseltavissa olevien näyttökertojen jakauma: kertoo, kuinka suuri prosenttiosuus mainoksesi kaikista näyttökerroista oli katseltavissa olevia
    • Mitattavissa olevat kustannukset: mitattavissa olleiden näyttökertojen kokonaishinta
    • Aktiivisen näkymän mitattavissa olevat näyttökerrat: niiden näyttökertojen määrä, jotka olivat mitattavissa (kaikki näytetyt näyttökerrat eivät ole mitattavissa)
    • Ei-mitattavissa olevat näyttökerrat: mainoksesi sellaisten näyttökertojen määrän, jolloin näkyvyyden mittaaminen ei ollut sijainnin takia mahdollista
    • Ei-katseltavissa olevat näyttökerrat: niiden näyttökertojen määrä, joina mainoksesi ei ollut katseltavissa
Vinkki

Mainosryhmän oletushintatarjous näytetään Korkein CPM ‑sarakkeessa, ja sen vieressä on tunniste "(katseltavissa)". Tämä voi nopeuttaa tuhannen näyttökerran hintatarjousten tunnistamista tilastotaulukossa.