Fer ofertes per a les impressions visibles mitjançant el CPM visible

El CPM màx. ja no està disponible com a estratègia d'oferta.

Si voleu pagar només per les impressions d'anunci mesurades com a visibles, podeu fer-ho amb el CPM (cost per cada mil impressions) visible. Un anunci es compta com a "visible" quan se'n mostra el 50% a la pantalla durant 1 segon o més en el cas dels anuncis de display, o quan es reprodueix de manera contínua durant 2 segons o més en el cas dels anuncis de vídeo. Podeu seleccionar "CPM visible" com a estratègia d'oferta quan trieu les ofertes de CPM per a una campanya del tipus "Només per a la Xarxa de Display".

Com funciona

El CPM visible us permet fer ofertes per a cada mil impressions visibles i pagar per les impressions que es mesurin com a visibles. El CPM visible us permet fer una oferta pel valor real d'un anunci que es mostra en una posició visible d'un emplaçament determinat. Recordeu que per aconseguir aquest tipus d'impressions més valuoses sol ser convenient que l'oferta de vCPM sigui superior a la de CPM. D'aquesta manera, les ofertes continuaran sent competitives sense superar el pressupost diari mitjà. Més informació sobre el CPM visible

Avantatges

• Permet pagar només les impressions mesurades com a visibles.
  • Les ofertes s'optimitzen per afavorir els espais publicitaris que tinguin més probabilitats d'esdevenir visibles.

Si us interessa establir manualment les ofertes per a les impressions visibles en lloc de per als clics, aquesta estratègia d'ofertes us pot ajudar a assolir aquest objectiu millor que altres tipus d'estratègies d'oferta.

Nota:
  • El CPM visible us permet fer ofertes per a cada mil impressions visibles i pagar per les impressions que es mesurin com a visibles.
  • Normalment, per mantenir els mateixos costos i el mateix trànsit que amb una campanya de CPM, l'oferta de CPM visible ha de ser superior a l'oferta d'una campanya de CPM estàndard, però us recomanem que proveu d'utilitzar una oferta que s'ajusti als objectius de la campanya.
  • L'estratègia d’oferta de CPM visible no està disponible per a les campanyes del tipus "Només per a la Xarxa de Cerca".
  • Si creeu una campanya mitjançant l'estratègia d'oferta de CPM visible i, a continuació, creeu anuncis que no són compatibles amb la campanya, els anuncis no es publicaran.
  • Pot ser que se us cobri una petita part de les impressions publicades.

Com podeu supervisar les impressions visibles

El nombre d'impressions visibles es mostra a l'informe de la campanya. Per veure les impressions i les impressions visibles corresponents a la campanya de cost per cada mil impressions (CPM) visible, seguiu aquests passos.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes o a Anuncis.
  4. A la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de display o Campanyes de vídeo, segons el que vulgueu veure.
  5. A sobre de la taula d'estadístiques, feu clic al menú desplegable Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, a continuació, seleccioneu Modifica les columnes.
  6. Feu clic al menú desplegable Visibilitat.
  7. Per afegir columnes específiques, marqueu la casella de selecció que hi ha a l'esquerra de cada columna que vulgueu veure a l'informe.
  8. Cal que sapigueu què vol dir cada opció de la columna "Visibilitat":
    • Impr. visibles: nombre d'impressions visibles.
    • CPM visible mitjà: cost mitjà per cada 1.000 impressions visibles.
    • Percentatge mesurable: percentatge del total d'impressions que s'han pogut mesurar.
    • Percentatge de visibilitat: percentatge de les impressions mesurables que han estat visibles. És, per tant, una estimació de les impressions que han arribat a veure els clients.
    • Distrib. impr. no mesurables: percentatge del total d'impressions que s'ha mostrat en ubicacions en què no es pot mesurar la visibilitat.
    • Distrib. impr. no visibles: percentatge d'impressions que s'han considerat no visibles del total d'impressions d'anunci.
    • Distrib. impr. visibles: percentatge d'impressions que s'han considerat visibles del total d'impressions d'anunci.
    • Cost mesurable: cost total de les impressions que s'han pogut mesurar.
    • Impr. mesurables: nombre d'impressions que s'han pogut mesurar (no totes les impressions que es difonen es poden mesurar).
    • Impr. no mesurables: nombre de vegades que l'anunci s'ha mostrat en ubicacions en què no es pot mesurar la visibilitat.
    • Impr. no visibles: nombre de vegades que l'anunci s'ha considerat no visible.

Consell

L'oferta predeterminada del grup d'anuncis es mostra a la taula d'estadístiques situada al costat de l'etiqueta "(visible)". Això us pot ajudar a identificar les ofertes de CPM visible més ràpidament a la taula d'estadístiques.