Om Anbefalinger

Få mer ut av Google Ads med Anbefalinger – en hel del som er satt av for at det skal være lettere for deg å forbedre kampanjeresultatene dine.

I hver anbefaling tar vi med tilpassede forslag der hensikten er å forbedre resultatene du oppnår med kampanjene dine. Via Anbefalinger kan du finne nye, relevante funksjoner og få hjelp til å få mest mulig ut av budsjettet ditt ved å forbedre budene, søkeordene og annonsene dine. Med innholdet her blir det dessuten enklere å forbedre totalresultatene og øke effektiviteten til kampanjene du kjører.

I denne artikkelen presenterer vi grunnleggende informasjon om hvordan anbefalinger fungerer. Hvis du vil komme i gang med anbefalinger og finne ut mer om anbefalingene som er tilgjengelige, kan du lese artikkelen Forbedre kontoen din med anbefalinger

Sånn fungerer Anbefalinger

Anbefalinger-funksjonen henter informasjon fra resultatloggen for kontoen din, kampanjeinnstillingene dine samt Google-trender, og den genererer automatisk anbefalinger du kan følge for å forbedre resultatene dine. Finn ut mer om tilgjengelige anbefalinger.

Det kan hende du ikke ser noen anbefalinger hvis kjøring av annonsene dine nettopp ble igangsatt. I så fall er det bare å ta turen tilbake igjen snart. Google Ads identifiserer stadig vekk nye anbefalinger du kan benytte deg av, og lanserer også nye typer anbefalinger.

På Anbefalinger-siden får du hjelp til følgende

Hvis du har en kontologg med tilstrekkelig med data, kan du få hjelp til å gjøre følgende på Anbefalinger-siden:

• Se resultatanslag basert på historiske data.

Selv om Anbefalinger-siden ikke kan forutsi om du vil oppnå gode resultater med annonsene dine, er anslagene tuftet på en hel masse historiske data, for eksempel kampanjeresultatene dine og hva folk søker etter på Google. Du får dermed en viss pekepinn på hvordan du kan forbedre resultatene dine gjennom hver anbefaling.

• Gjør forbedringer på kort tid.

Du blir automatisk vist forslag på Anbefalinger-siden, slik at du kan fokusere på å treffe gode beslutninger – i stedet for å foreta undersøkelser.

• Hold kampanjene dine oppdatert.

Har du brukt de samme søkeordene lenge? Når endret du sist budene dine? Med Anbefalinger-siden får du hjelp til å holde kontoen din oppdatert.

Link til beslektet innhold