Tietoja Kaikki konversiot ‑sarakkeesta

Jokaisella seuraamallasi konversiotapahtumalla on luultavasti hieman erilainen arvo liiketoiminnallesi. Jotkin voivat olla päätavoitteitasi, kun taas toisia voi olla hyödyllistä seurata mutta et halua muokata hintatarjouksiasi niiden saavuttamiseksi. Saat kuitenkin kattavamman kuvan yrityksesi tilanteesta, kun tutkit kaikkia konversioita yhdessä.

Kaikki konversiot ‑sarakkeesta näet kaikki Google Ads ‑kampanjoidesi avulla saadut konversiot. Sarake sisältää myös ne konversiotapahtumat, jotka olet jättänyt pois Konversiot-sarakkeesta.

Edut

Kaikki konversiot ‑sarakkeen avulla voit selvittää kätevästi, mitkä kampanjat, mainokset ja avainsanat johtavat arvokkaisiin tapahtumiin, ilman että sisällytät näitä tapahtumia Konversiot-sarakkeeseen, jota käytetään Smart Biddingissa. Voit lisätä Kaikki konversiot ‑sarakkeen mihin tahansa raporttiin ja ryhmitellä konversiot useiden eri ulottuvuuksien mukaan. Tämä auttaa arvioimaan, kuinka hyvin tavoitteesi toteutuvat Google Adsin avulla.

• Ryhmittele Kaikki konversiot ‑sarake konversiotapahtuman mukaan nähdäksesi kunkin tapahtuman yhteenlasketun konversiomäärän riippumatta siitä, sisältyykö kyseinen tapahtuma Konversiot-sarakkeeseen.
  • Segmentoi Kaikki konversiot ‑sarake laitetyypin mukaan optimoidaksesi mobiilihintatarjoukset.
  • Segmentoi Kaikki konversiot ‑sarake konversion lähteen mukaan nähdäksesi, mistä lähteistä konversiot ovat peräisin. Näin voit esimerkiksi selvittää, kuinka monta käynti kaupassa ‑konversiota olet saanut. Tämä voi auttaa tekemään parempia päätöksiä resurssien jakamisesta verkko- ja offline-budjettien kesken.

Vaatimukset

Jos haluat aloittaa Kaikki konversiot ‑sarakkeen käytön, sinulla on oltava käytössä konversioseuranta eli tilanteesta riippuen verkkosivuston, puheluiden, kaupassa käyntien tai sovelluksen sisäisten konversioiden seuranta.

Löydät Kaikki konversiot ‑sarakkeen, kun kirjaudut Google Ads ‑tilillesi ja seuraat näitä ohjeita:

• Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta mitä tahansa linkkiä (kuten Kampanjat) ja etsi Kaikki konv. ‑sarake. Voit valita sarakkeen klikkaamalla tilastotaulukon yläpuolelta Sarakkeet-kuvaketta Sarakkeet.

Jos Kaikki konv. ‑saraketta ei löydy, sitä ei välttämättä näytetä raportissasi oletuksena. Lue lisää sarakkeiden lisäämisestä raporttiin.

Saat Kaikki konversiot ‑sarakkeesta täyden hyödyn sekä tärkeitä tietoja liiketoiminnastasi, kun tilillesi on kertynyt riittävästi konversioita.

View-through-konversiot eivät sisälly Konversiot-sarakkeeseen vaan ainoastaan View-through-konversiot‑ ja Kaikki konversiot ‑sarakkeisiin.

Näin se toimii

Kaikki konversiot ‑sarake sisältää datan Konversiot-sarakkeestasi sekä konversiotapahtumat, joita et ole sisällyttänyt Konversiot-sarakkeeseen. Lisäksi se sisältää muun muassa käynnit kivijalkakaupassa ja tietyt puhelut. Nämä lisäkonversiot antavat sinulle tarkemman käsityksen siitä, miten käyttäjät ovat tekemisissä yrityksesi kanssa. Näin voit myös arvioida paremmin mainontasi tehokkuutta.

Mitä Kaikki konversiot sisältää?

Alta saat lisätietoja näistä erityisistä konversiolähteistä, joiden avulla voit tehdä perusteltuja päätöksiä verkkomainontaan sijoittamisesta.

Konversioiden seuraaminen, kun Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetusta ei ole valittu

Kun määrität tai muokkaat konversiotapahtumaa, voit poistaa Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen käytöstä, jos et halua sisällyttää näitä konversioita pääasiallisiin Konversiot- ja Konversioarvo-sarakkeisiisi. Tällaisten konversiotapahtumien data sisältyy kuitenkin Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.

Lisätietoja tästä asetuksesta on artikkelissa Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus.

Puhelut tabletti- ja tietokonekäyttäjiltä

Jos käytät puhelulaajennuksia tai Vain soitto ‑mainoksia Google-soitonsiirtonumeroiden kanssa, voit laskea puhelut konversioiksi seuraavasti:

• Mobiilihakumainoksista tulevien puhelujen tuottamat konversiot lasketaan tavallisiksi konversioiksi ja sisällytetään Konversiot-sarakkeeseen.
  • Puhelut, jotka soitetaan sen jälkeen kun mainos näytetään tabletilla tai tietokoneella, sisällytetään Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.

Google-soitonsiirtonumerot ovat tällä hetkellä käytettävissä näissä maissa.

Tiesitkö tämän…

Monet ihmiset hakevat tietoa ja tekevät ostoksia soittamalla. 70 prosenttia mobiilihakuja tekevistä käyttäjistä ottaa yritykseen yhteyttä suoraan hakutuloksista Soita klikkaamalla ‑toiminnolla. Kuluttajat soittavatkin yli 40 miljoonaa puhelua joka kuukausi suoraan Google-mainoksista.

Käynnit kaupassa

Käynti kaupassa ‑konversiot ovat ehdot täyttävien mainostajien käytettävissä tietyissä maissa. Jos olet kiinnostunut käyttämään tätä ominaisuutta, lue artikkeli Tietoja käynnit kaupassa ‑konversioista tai ota yhteyttä Google Ads ‑tilisi edustajaan.

Floodlight-konversiot

Jos Google Ads ‑kampanjoitasi hallinnoidaan Search Ads 360 ‑hintatarjousstrategialla, jossa käytetään Auction-time-hintatarjouksia, Konversiot- ja Kaikki konversiot ‑sarakkeet sisältävät oletuksena myös Floodlight-konversiot. Lue lisää Floodlight-konversioiden jakamisesta.

Sarakkeen käyttäminen

Kaikki konversiot ‑saraketta kannattaa käyttää hintatarjousten tukena. Jos olet päättänyt jättää tietyt konversiotapahtumat pois Konversiot-sarakkeesta, muista, että Kaikki konversiot ‑sarake sisältää myös nämä lisäkonversiot.

Datan lajitteleminen

Kaikki konversiot ‑sarakkeesta näet mobiililaitteiden, tietokoneiden ja tablettien suhteellisen osuuden kaikista yhteenlasketuista konversioista.

Jos haluat nähdä konversiot eriteltyinä sen mukaan, millä laitteella mainosta on klikattu, valitse raportin ryhmittelyn perusteeksi Laite.

Huomaa, että kun segmentoit tietoja laitteen mukaan, konversiot eri laitteella lasketaan sille laitteelle, jolla mainoksen klikkaus tapahtui. Jos joku esimerkiksi klikkasi mainosta mobiililaitteella ja tuotti myöhemmin konversion tietokoneella, konversio lasketaan mobiililaitteelle.

Muista seuraavat seikat:

• Hakuverkoston tietokoneiden ja tablettien puhelukonversiot näkyvät Tietokone-rivillä. (Tablettien puhelukonversioita ei voida raportoida erikseen.)
  • Matkapuhelut näkyvät mobiilirivillä.
  • Tietokoneiden ja tablettien puhelukonversiot eivät ole käytettävissä avainsanatasolla.
  • Tiedot puhelukonversioista eri laitteella ovat käytettävissä vain Haku-kampanjoissa.

Aiheeseen liittyvä linkki