En definisjon av søkeordplanleggeren

Søkeordplanleggeren er et verktøy du kan bruke for å få forslag til søkeord og trafikkanslag som er til hjelp når du lager en søkekampanje.

• Søk etter forslag til søkeord og annonsegrupper basert på termer som beskriver produktet ditt, tjenesten din, nettstedet ditt eller en produktkategori knyttet til det du markedsfører. Du kan også skrive inn eller laste opp en liste over søkeord. Videre kan du legge sammen to eller flere søkeordlister for å opprette en ny, kombinert liste med alle søkeordene.
  • Få historisk statistikk, som for eksempel hvor mange ganger folk har søkt etter et søkeord eller hvor konkurransedyktig det aktuelle søkeordet er.
  • Du kan også få trafikkanslag, som for eksempel hvor mange klikk og visninger søkeordene dine kan føre til for bestemte bud- og budsjettbeløp.

Linker til beslektet innhold