En definisjon av statusen «Kvalifisert (begrenset)»

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Vi gir denne statusen til annonser som er i tråd med retningslinjene, men som har visse begrensninger på hvor og når de kan vises.

Annonser eller produkter blir merket med «Kvalifisert (begrenset)» når Google Ads-retningslinjene legger føringer for at enkelte typer annonser ikke kan vises i visse områder, til visse aldersgrupper eller på visse enhetstyper (vanlige eksempler er retningslinjene for alkohol, gambling, helse og varemerker). Vi kommer ikke til å vise annonser eller produkter på mobilenheter hvis destinasjonen ikke gjengis i god nok kvalitet på slike enheter.

For eksempel:

• Gamblingannonser eller -produkter som kjøres av en annonsør som er sertifisert i henhold til retningslinjene om gambling, blir kjørt som «Kvalifisert (begrenset)».
  • Annonser eller produkter som faller inn under retningslinjene om seksuelt innhold med moderat strenge restriksjoner, blir kjørt som «Kvalifisert (begrenset)».

Hvis du mener at en annonse eller et produkt feilaktig er merket som «Kvalifisert (begrenset)» i tråd med retningslinjene, kan du sende inn en anke ved å følge veiledningen i artikkelen om hvordan du korriger annonser som ikke er godkjent.

Finn ut mer

Aktivér Retningslinjer-kolonnen for å se hvorfor en annonse er gitt statusen «Kvalifisert (begrenset)»

Om prosessen for gjennomgang av annonser