Hyväksytty (rajoitettu): Määritelmä

Tätä tilaa käytetään mainoksissa, jotka ovat käytäntöjemme mukaisia mutta joiden näyttöpaikkaa ja ‑aikaa on rajoitettu.

Mainoksen tilaksi merkitään Hyväksytty (rajoitettu), jos tietyt Google Ads ‑käytännöt (kuten alkoholia, tekijänoikeuksia, rahapelejä, terveydenhoitoa tai tavaramerkkejä koskevat käytännöt) rajoittavat mainoksen näyttämistä tietyillä alueilla, tietyille ikäryhmille tai tietyillä laitteilla. Mainoksia ei esimerkiksi näytetä mobiililaitteissa, jos kohdesivusto ei toimi kunnolla mobiililaitteissa.

Lisätietoja

Ota käyttöön Käytännön tiedot ‑sarake, niin saat tietää, miksi mainoksen tila on Hyväksytty (rajoitettu).

Lue tietoja mainosten hyväksymisprosessista.