Kvalificeret (begrænset): Definition

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Denne status gives til annoncer og produkter, som overholder vores politikker, men er underlagt begrænsninger vedrørende, hvor og hvornår de kan blive vist.

En annonce eller et produkt får statussen "Kvalificeret (begrænset)", hvis det i henhold til Google Ads-politikkerne (eksempelvis politikkerne vedrørende alkohol, gambling, sundhedssektoren og varemærker) ikke er tilladt, at annoncer af den pågældende type bliver vist i bestemte regioner, for personer i bestemte aldersgrupper eller på bestemte typer enheder. Annoncer eller produkter bliver ikke vist på mobilenheder, hvis destinationen ikke er effektiv på mobilenheder.

Eksempel:

• En annonce eller et produkt, der er relateret til gambling og køres af en annoncør, der er certificeret i henhold til vores politik vedrørende gambling, vises med statussen "Kvalificeret (begrænset)".
  • En annonce eller et produkt, der er underlagt moderate begrænsninger i henhold til politikken vedrørende seksuelt indhold, vises med statussen "Kvalificeret (begrænset)".

Hvis du mener, at det er en fejl, at din annonce eller dit produkt har fået statussen "Kvalificeret (begrænset)", og at der ikke er tale om en politikovertrædelse, kan du indsende en appel ved at følge den vejledning, der er angivet i artiklen Løs problemet med en afvist annonce.

Få flere oplysninger

Aktivér kolonnen Politikoplysninger for at se, hvorfor en annonce har fået statussen "Kvalificeret (begrænset)"

Om processen for annoncegennemgang