Konverteringsfrekvens: definisjon

Gjennomsnittlig antall konverteringer per annonseklikk vist som en prosentandel.

• Konverteringsfrekvensen beregnes ved å dele antall konverteringer på det totale antallet annonseklikk som kan spores til en konvertering i den samme tidsperioden. Hvis du for eksempel mottok 50 konverteringer fra 1000 klikk, er konverteringsfrekvensen 5 %, ettersom 50 ÷ 1000 = 0,05 = 5 %.
  • Hvis du sporer mer enn én konverteringshandling, eller velger å telle «alle» konverteringer, kan konverteringsfrekvensen være over 100 %. Dette kommer av at det kan telles mer enn én konvertering per klikk.
  • Bruk konverteringssporing i kontoen din for å måle konverteringsfrekvensene. Frekvensene kan være til nytte når du tar avgjørelser angående annonseringen.

Om konverteringssporing