Hintatarjouksen tekeminen impressioista

Monet mainostajat toivovat katsojien klikkaavan mainosta, mutta se ei kuitenkaan aina ole päätavoite. Tavoitteena saattaakin olla mainoksen näkyminen mahdollisimman monelle. Tässä tapauksessa kannattaa käyttää tuhannen näkyvän impression (vCPM) hintatarjousta. Kun käytät vCPM‑hintatarjousstrategiaa, mainokseen liittyvä hintatarjouksesi perustuu siihen, miten usein mainos näkyy mainospaikassa Google Display ‑verkostossa. Valitset itse korkeimman hinnan, jonka olet valmis maksamaan näkyvistä mainoksista – riippumatta siitä, klikataanko mainoksia.

Miksi vCPM-hintatarjouksia kannattaa käyttää?

Jotkut käyttävät vCPM-hintatarjouksia sen vuoksi, että he haluavat asettaa enimmäishinnan, jonka he ovat valmiit maksamaan joka kerta, kun heidän mainoksensa näkyy, eli jokaisesta näkyvästä impressiosta klikkausten sijaan.

vCPM-hintatarjoukset eivät ole käytettävissä Hakuverkostokampanjoissa.

Vinkki

Jos päätavoitteesi on saada verkkomyyntiä tai verkkosivustokäyntejä, Maksimoi klikkaukset- tai Maksimoi konversiot ‑hintatarjoukset voivat sopia sinulle paremmin.

vCPM-hintatarjousten ja klikkauskohtaisten hintatarjousten (CPC) pikavertailu

Jäljempänä esitetään yksityiskohtaisempia tietoja, mutta tässä on muutamia perusasioita:

vCPM-hintatarjoukset CPC-hintatarjoukset
Harkitse tätä seuraavassa tapauksessa: Olet kiinnostuneempi mainostesi näyttökerroista kuin niiden saamista klikkauksista. Olet kiinnostuneempi klikkauksista kuin näyttökerroista.
Hintatarjous: Korkein hinta, jonka olet valmis maksamaan tuhannesta katseltavissa olevasta näyttökerrasta Korkein hinta, jonka olet valmis maksamaan yhdestä klikkauksesta
Todellinen veloitus: Enintään se summa, joka vaaditaan sijoittumiseen juuri alapuolella olevaa mainostajaa korkeammalle. Et maksa impressioista, jotka eivät näkyneet. Katso ohjeet hintatarjouksen tekemiseen näkyvistä impressioista käyttämällä tuhannen näkyvän impression hintaa. Enintään se summa, joka vaaditaan sijoittumiseen juuri alapuolella olevaa mainostajaa korkeammalle

Miten vCPM-hintatarjoukset ja CPC-hintatarjoukset kilpailevat keskenään?

Eri hintatarjoustyyppien perusteella hinnoitellut mainokset voivat kilpailla samoista sijoitteluista Display-verkostossa.

Kun CPC-hintatarjoukset ja vCPM-hintatarjoukset kilpailevat samasta Display-verkoston sijoittelusta, näitä kahta mainostyyppiä verrataan toisiinsa tarkasti sen mukaan, kuinka paljon niiden näyttökerrasta ollaan valmiita maksamaan. vCPM-mainoksen tapauksessa suurin katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintatarjous kuvastaa sitä, kuinka paljon mainostaja on valmis maksamaan jokaisesta tuhannesta katseltavissa olevasta näyttökerrasta. CPC-mainoksen tapauksessa Google arvioi, kuinka monta klikkausta mainos voisi saada tuhannen näyttökerran aikana.

vCPM-hintatarjousten käyttäminen

vCPM-hintatarjousstrategiassa asetat korkeimman hinnan, jonka olet valmis maksamaan jokaisesta tuhannesta näkyvästä mainoksen impressiosta. Tätä kutsutaan korkeimmaksi vCPM-hintatarjoukseksi. Mitä suurempi korkein vCPM-hintatarjouksesi on, sitä todennäköisemmin mainoksesi näkyy. Kuten aina, Google Ads ‑järjestelmä veloittaa sinulta ainoastaan summan, joka tarvitaan mainoksesi sijoittamiseen toiseksi korkeimmalla sijalla olevan mainoksen yläpuolelle, ja veloitus tehdään vain silloin, kun mainoksesi on näkynyt. Lue lisää Aktiivisesta näkymästä.

Vinkki

vCPM-hinnoitellut tekstimainokset voivat olla erityisasemassa. Kun ne yltävät tiettyyn sijoitteluun, ne saavat koko mainostilan sen sijaan, että tila pitäisi jakaa muiden tekstimainosten kanssa. Tämän ansiosta ne todennäköisesti huomataan.

Korkeimmalla vCPM-hintatarjouksella saatat voittaa eri tasoisia impressioita eri hinnoilla verrattuna aiempiin korkeimpiin tuhannen impression hintatarjouksiin. Koska maksat vain katseltavissa olevista näyttökerroista, sinun kannattaa harkita korkeimman vCPM-hintatarjouksesi nostamista saavuttaaksesi saman kulutustason ja liikenteen määrän. Lue lisää CPM-hintatarjousten ja vCPM-hintatarjousten eroista.

Korkeimman vCPM-hintatarjouksen voi asettaa monella tavalla. Oletetaan, että myyt kukkia. Olet luonut mainosryhmän ja käytät avainsanoja, kuten ruusut, päivänkakkarat ja tulppaanit.

• Mainosryhmätason hintatarjoukset: Aseta korkein vCPM-hintatarjous mainosryhmätasolle, niin kyseisen mainosryhmän kaikille avainsanoille ja sijoitteluille käytetään samaa vCPM-hintatarjousta. Oletetaan, että valitset mainosryhmän vCPM-hintatarjoukseksi 1,20 euroa. Jos mainoksesi näytetään ruusuihin tai tulppaaneihin liittyvällä sivustolla tai se esiintyy kukkia käsittelevässä blogissa, korkein vCPM-hintatarjous on aina 1,20 euroa. Tämä on helpoin tapa hallita vCPM-hintatarjouksia.
  • Sijoittelutason hintatarjoukset: Halutessasi voit asettaa oman vCPM-hintatarjouksen kullekin sijoittelulle. Jos tiedät, että tietty sivusto tuottaa erinomaisia tuloksia, voit korottaa kyseisellä sivustolla olevien sijoitteluiden hintatarjouksia.
Kokeile nyt