Ikke godkjent: Definisjon

En annonse som ikke er godkjent, kan ikke bli vist, fordi den bryter med retningslinjene for Google Ads.

Du kan finne ut hvorfor en annonse ikke ble godkjent, ved å holde markøren over «Status»-kolonnen. Da får du se informasjon om retningslinjebruddet knyttet til annonsen. Klikk på «Les gjennom retningslinjene» under årsaken til at annonsen ikke ble godkjent, for å finne ut hvordan du korrigerer den.

Hvis du mener at vi har gjort en feil, eller du har korrigert annonsen slik at den er i tråd med retningslinjene, kan du sende inn en anke ved å følge retningslinjene her. Etter at du har sendt inn anken, blir annonsen gjennomgått på nytt. Hvis vi kan slå fast at annonsen er i tråd med retningslinjene våre, blir den kvalifisert for visning.

Finn ut mer