Anbefalt dagsbudsjett: definisjon

Et anslått beløp for dagsbudsjettet ditt som sannsynligvis bidrar til at annonsene dine vises oftere for søkeordene du for øyeblikket bruker.

• Det anbefalte dagsbudsjettet ditt er et anslag for det laveste budsjettbeløpet du kan angi uten å gå glipp av visninger på grunn av budsjettbegrensninger. Nylig tapt visningsandel på grunn av budsjettet vil for eksempel være null. I enkelte tilfeller der dette budsjettbeløpet blir svært høyt, kan vi i stedet anbefale et mer begrenset budsjett for å unngå en uventet kraftig økning i kostnadene.
  • Hvis du velger et gjennomsnittlig dagsbudsjett som er lavere enn det anbefalte beløpet, kan annonsene dine fortsatt vises, men ikke for alle søk. Vi fordeler i stedet leveringen av annonsen din utover dagen, slik at du ikke overskrider budsjettet ditt med mer enn 200 %. Finn ut hvorfor kostnadene kan overskride det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt.
  • Hvis budsjettet ditt fører til at du får begrenset trafikk gjennom kampanjen din, kan du se anbefalte budsjettbeløp.

Linker til beslektet innhold