Suositeltu päiväbudjetti

Suositeltu päiväbudjetti on arvioitu päiväbudjetti, jolla mainoksesi todennäköisesti näkyisivät useammin nykyisellä avainsanajoukollasi.

• Suositeltu päiväbudjetti on pienin arvioitu summa, jolla et menettäisi impressioita budjettirajoitusten vuoksi. Esimerkiksi budjetista johtuva menetettyjen impressioiden prosenttiosuus olisi nolla. Jos summa on huomattavan suuri, saatamme joissakin tapauksissa suositella varovaisempaa budjettia, jotta vältyt yllättävältä kustannusten kasvulta.
  • Jos valitset suositeltua summaa pienemmän päiväbudjetin, mainoksesi näkyvät edelleen, mutta niitä ei näytetä jokaiselle haulle. Mainosten näyttö jaetaan koko päivälle siten, että budjetti ylittyy enintään kaksinkertaisesti. Lue lisää siitä, miksi kustannukset saattavat ylittää keskimääräisen päiväbudjetin.
  • Jos budjetti rajoittaa kampanjan liikennettä, sinulle näytetään suositellut budjetit.