Suositellun keskimääräisen päiväbudjetin määritelmä

Suositeltu keskimääräinen päiväbudjetti on arvioitu summa, jolla mainoksesi todennäköisesti näkyisivät useammin nykyisillä avainsanoillasi.

• Suositeltu keskimääräinen päiväbudjetti on pienin arvioitu summa, jolla et menetä impressioita budjettirajoitusten vuoksi. Esimerkiksi budjetista johtuva menetettyjen impressioiden prosenttiosuus olisi nolla. Jos summa on huomattavan suuri, saatamme joissakin tapauksissa suositella varovaisempaa budjettia, jotta vältyt yllättävältä kustannusten nousulta.
  • Jos valitset suositeltua summaa pienemmän keskimääräisen päiväbudjetin, mainoksesi näkyvät edelleen, mutta ne eivät näy jokaisen haun yhteydessä. Mainosten näyttö jaetaan sen sijaan koko päivälle siten, että budjetti ylittyy enintään kaksinkertaisesti. Lue, miksi kulut voivat ylittää keskimääräisen päiväbudjettisi.
  • Jos budjettisi rajoittaa kampanjan liikennettä, sinulle näytetään suositellut budjetit.