Anbefalet gennemsnitligt dagligt budget: Definition

Et estimeret beløb for dit gennemsnitlige daglige budget, som sandsynligvis medfører, at dine annoncer vises oftere for det aktuelle sæt søgeord.

• Dit anbefalede gennemsnitlige daglige budget er det estimerede laveste budgetbeløb, hvor du ikke risikerer at gå glip af eksponeringer på grund af budgetbegrænsninger. Din seneste mistede eksponeringsandel (IS, impression share) vil f.eks. være nul på grund af et begrænset budget. Hvis dette budgetbeløb er meget højt, anbefaler vi muligvis et mere konservativt budget for at forhindre en overraskende stor stigning i forbruget.
  • Hvis du vælger et dagligt budget, der gennemsnitligt er lavere end det anbefalede beløb, kan dine annoncer dog stadig blive vist, men de vil ikke blive vist ved hver eneste søgning. I stedet spreder vi visningen af din annonce ud over hele dagen, så du ikke overskrider dit budget med mere end to gange. Se, hvorfor omkostninger kan overstige dit gennemsnitlige daglige budget.
  • Hvis dit budget begrænser din kampagnes trafik, kan du se de anbefalede budgetbeløb.