Om Google Ads Editor

• Google Ads Editor är ett kostnadsfritt och nedladdningsbart program som hjälper dig att hantera dina Google Ads-kampanjer.
  • Tillvägagångssättet är enkelt: Ladda ned ett eller flera konton, gör ändringar offline och ladda upp dem till Google Ads.
  • Med hjälp av Google Ads Editor sparar du tid och kan enklare göra flera ändringar samtidigt.

Vad du kan göra med Google Ads Editor

Alla annonsörer oavsett kontostorlek kan använda Google Ads Editor, men verktyget är särskilt användbart för konton med många kampanjer och långa listor över sökord eller annonser. Du kan till exempel

• använda verktyg för massredigering och snabbt införa flera ändringar samtidigt
  • exportera och importera filer när du vill dela förslag eller göra ändringar i ett konto
  • se statistik för vissa eller alla kampanjer
  • hantera, redigera och visa flera konton samtidigt
  • söka efter och ersätta text i flera annonsgrupper eller kampanjer samtidigt
  • kopiera och flytta objekt mellan annonsgrupper och kampanjer
  • ångra och göra om flera ändringar när du redigerar dina kampanjer
  • göra utkast till ändringar innan du laddar upp dem till ditt konto
  • fortsätta arbeta också när du är offline.

Använda Google Ads Editor med Google Ads

När du har börjat använda Google Ads Editor kan du fortfarande logga in och göra ändringar i ditt Google Ads-konto på https://ads.google.com. Ladda ned dina senaste ändringar så att Google Ads Editor har den senaste versionen av ditt konto.