Om Google Ads Editor

• Google Ads Editor er et gratis, nedlastbart program du kan bruke for å administrere Google Ads-kampanjene dine.
  • Den grunnleggende prosessen er enkel: Last ned én eller flere kontoer, gjør endringer når enheten er frakoblet, og last deretter opp endringene til Google Ads.
  • Med Google Ads Editor kan du spare tid, og det blir enklere å gjøre mange endringer samtidig.

Dette kan du gjøre med Google Ads Editor

Alle annonsører kan bruke Google Ads Editor, uansett hvilken skala de opererer på, men verktøyet er spesielt nyttig for kontoer med flere kampanjer og lange lister med søkeord eller annonsører. Du kan for eksempel gjøre følgende:

• bruke verktøy for masseredigering for å foreta flere endringer raskt
  • eksportere og importere filer for å dele forslag eller foreta endringer i en konto
  • se statistikk for alle kampanjer eller et delsett av kampanjer
  • administrere, endre og se flere kontoer samtidig
  • søke etter og erstatte tekst i annonsegrupper eller kampanjer
  • kopiere eller flytte elementer mellom annonsegrupper og kampanjer
  • angre og gjøre om igjen flere endringer mens du redigerer kampanjene dine
  • gjøre endringer i utkastet før du laster dem opp til kontoen din
  • fortsette å arbeide selv i frakoblet modus

Bruk Google Ads Editor med Google Ads

Når du begynner å bruke Google Ads Editor, kan du fortsatt logge deg på og foreta endringer i Google Ads-kontoen din på https://ads.google.com. Du trenger bare å laste ned de siste endringene dine for å sørge for at Google Ads Editor har den mest oppdaterte versjonen av kontoen.