Sobre Google Ads Editor

Pròximament, hi haurà canvis en el procés d'inici de sessió de Google Ads Editor. Feu clic aquí per saber què heu de fer a fi d'anticipar-vos a aquests canvis.
  • Google Ads Editor és una aplicació gratuïta, que podeu baixar, per gestionar les campanyes de Google Ads.
  • El procés bàsic és senzill: baixar un o més comptes, fer canvis sense connexió i, tot seguit, penjar els canvis a Google Ads.
  • Google Ads Editor us permet estalviar temps i fer canvis de manera massiva més fàcilment.

Què podeu fer amb Google Ads Editor

Qualsevol anunciant, independentment de la mida del seu compte, pot utilitzar Google Ads Editor, però és especialment útil per als comptes amb diverses campanyes i llistes llargues de paraules clau o d'anuncis. Entre d'altres coses, podeu fer el següent:

• Utilitzar eines d'edició massiva per fer diversos canvis ràpidament.
  • Exportar i importar fitxers per compartir propostes o fer canvis en un compte.
  • Veure les estadístiques de totes les campanyes o d'un subconjunt de campanyes.
  • Gestionar, editar i consultar diversos comptes alhora.
  • Cercar i substituir text en tots els grups d'anuncis o totes les campanyes.
  • Copiar o moure elements entre grups d'anuncis i campanyes.
  • Desfer i refer diversos canvis durant l'edició de les campanyes.
  • Fer canvis en un esborrany abans de penjar-los al compte.
  • Continuar treballant sense connexió.

Utilitzar Google Ads Editor amb Google Ads

Encara que hàgiu començat a fer servir Google Ads Editor, igualment podeu iniciar la sessió al compte de Google Ads, a https://ads.google.com, i fer-hi canvis. Només cal que baixeu els canvis recents per assegurar-vos que Google Ads Editor té la versió actualitzada del compte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now