Tietoja Display-verkoston kattavuusarvioista

Kattavuusarviot näyttävät valitsemiesi kohdistusasetusten ja muiden asetusten mukaan, kuinka laajalti mainoksesi voidaan nähdä. Viikoittaisten arvioiden tarkistaminen voi auttaa sinua ymmärtämään kohdistusasetusten ja muiden asetusten mahdollisia vaikutuksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mainoksen kattavuus toimii ja mistä löydät kyseisen toiminnon.

Toimi näin

Näytettävät arviot eivät kuvaa mainostesi saamaa todellista liikennettä. Ne ovat arvioita, jotka perustuvat kohdistusasetuksiisi ja muihin asetuksiisi. Voit esimerkiksi valita tietyn sijainnin tai demografisen kohderyhmän mainosryhmääsi varten. Valinta vaikuttaa kattavuuteesi. Kattavuusarviot voivat myös osoittaa, kun valintasi tueksi ei ole riittävästi mainosjakaumaa tai kohdistus on liian rajoittava (esimerkiksi jos olet lisännyt liian monta kohdistusmenetelmää mainosryhmään). Voit käyttää kattavuusarvioita säätäessäsi asetuksia ja kohdistusta. Voit esimerkiksi poistaa sisältökohdennuksen, jos kattavuutesi on liian kapea. Näyttökertojen todellinen määrä riippuu esimerkiksi hintatarjouksestasi ja mainostesi laadusta.

Missä arviot näkyvät?

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Hakuverkosto Display-valinnalla – kaikki ominaisuudet ‑kampanjoissa ja nykyisissä Vain Display-verkosto ‑kampanjoissa näet kattavuusarviot siirtymällä Display-verkosto-välilehdelle ja klikkaamalla + Kohdistus ‑painiketta.

Kattavuusarvioissa ei oteta huomioon joitakin mainostajan tietoja, kuten budjettia, hintatarjousta tai laatupisteitä. Alla on lisätietoja siitä, mitä tietoja AdWords käyttää kattavuusarvioiden tuottamiseen.

Tiedot, joiden avulla AdWords laskee mahdollisen kattavuuden Tiedot, joita AdWords ei käytä mahdollisen kattavuuden laskemiseen
  • sijainti
  • kieli
  • käyttöjärjestelmä
  • laitteet
  • mainosten ajoitus
  • avainsanat
  • sivustoluokkavaihtoehdot
  • sijoittelut
  • mobiilisovellusluokat
  • aiheet
  • yleisöt (uudelleenmarkkinointi, kiinnostuksen kohteiden luokat, omat yhdistelmät, ikä ja sukupuoli)
  • budjetti
  • hintatarjous
  • laatupisteet
  • mainosmuodot ja ‑koot
  • mainoslaajennukset
  • tarkennettu aluekohdistus säteen mukaan

Arviot perustuvat historiatietoihin. Ne eivät kuvasta kausittaisia trendejä tai viimeaikaisia muutoksia Display-verkoston sivustojen tai sivujen määrässä.

Display-verkoston kampanjoiden vianetsintä

Jos Display-verkoston kampanjasi ei ole aktiivinen tai ei toimi hyvin, sen asetuksissa voi olla ongelmia.

Uudistuneen Google Adsin käyttäjät saavat automaattisesti tilin tilaan liittyviä ilmoituksia riippuen ilmenevästä ongelmasta. Lue lisätietoja Display-verkoston kampanjoihin liittyvien ongelmien korjaamisesta.