Sådan fungerer Google Ad Manager sammen med Google Ads

Google Ad Manager er en markedsplads i realtid, der har indgået partnerskab med Google Displaynetværket om at købe og sælge annoncer. Den udgør et ekstra marked for annoncører, hvor de kan byde på displayannoncering på internettet. Når du har en kampagne, der er målrettet mod Displaynetværket, har du automatisk adgang til de Ad Manager-udgiverwebsites, der overholder retningslinjerne for Google Ads.

Hvis du går på jagt efter sommerfugle midt om sommeren, kan du fange flere sommerfugle, hvis du bruger et større sommerfuglenet. Det samme gælder for kunder: Hvis du bruger et større net, kan du måske indfange kunder fra dele af internettet med meget trafik, som ikke tidligere var tilgængelige for dig. Derfor kan visning af dine Google Ads-annoncer på Ad Manager-udgiverwebsites hjælpe dig med at få fat på nye kunder, som du ikke kunne nå ud til før.

Sådan fungerer det:

• Så længe du målretter mod Displaynetværket i din kampagne, kan dine annoncer vises på Ad Manager-udgiverwebsites, ud over på de websites, der er tilgængelige via Google AdSense .
  • Mens din potentielle rækkevidde på yderligere udgiverwebsites udvides, forbliver Google Ads-målretningen, rapporteringen og andre kontoprocesser, som du er bekendt med, de samme.
  • Ad Manager-udgivere, der ønsker at vise Google Ads-annoncer, skal tilslutte sig Google AdSense-programpolitikkerne.

Om auktionsprocessen

Vi gør flere ting for at sikre en konsistent auktionsproces, så Google Ads-bud kan sammenlignes rimeligt med bud fra andre annoncenetværk.

• Når en udgiver tilbyder beholdning til Ad Manager, kører Google Ads sin egen auktion og sammensætter den bedste annonceenhed - enten med en fuldpladsannonce eller en gruppe af tekstannoncer. Google Ads beregner derefter et passende Ad Manager-bud for annonceenheden ved at anvende annoncernes bud og deres indtjeningsandel i Google Ads.
  • Dette bud holdes op mod andre Google Ad Manager-annoncørers bud og eventuelle kontroller, der er angivet af udgiverne, f.eks. en minimum CPM. Bud, der ikke kan opfylde udgivernes kontroller, ignoreres.
  • Ad Manager tager derefter alle de kvalificerede bud og afholder en auktion. Hvis Google Ads vinder auktionen, kommer den eller de Google Ads-annoncører, der har den vindende annonceenhed, ikke til at betale mere end det, der kræves for at opnå en højere rangering end den næste annoncør i forhold til CPC, når en bruger klikker på annoncen eller udfører en anden gyldig handling i forbindelse med annoncen. Udgiveren får udbetalt det højeste af de næsthøjeste bud i Ad Manager-auktionen eller minimum CPM.

Hvis en annonceenhed er anonym, må annoncøren ikke (hverken direkte eller via en tredjepart) forsøge at fastslå udgiverens identitet, websitets navn eller andre relaterede identifikationsoplysninger, heller ikke selvom annoncøren ikke bevidst identificerer sælgeren.

Næste trin