Afegir, editar i copiar emplaçaments

Si voleu que els vostres anuncis es mostrin a YouTube o a la Xarxa de Display, afegiu-los com a emplaçaments als grups d'anuncis. Poden ser emplaçaments relacionats amb els productes o serveis que oferiu, o bé destinacions en línia que els vostres clients visitin.

La política de Google no us permet segmentar per emplaçaments que promouen l'odi, la intolerància, la discriminació o la violència envers una persona o un grup. Totes les campanyes estan subjectes a les polítiques de publicitat de Google Ads. Obteniu més informació sobre el contingut inadequat.

Instruccions

Afegeix emplaçaments

1. Al compte de Google Ads, a la barra d'àrea de treball de la part superior, seleccioneu Campanyes de display o Campanyes de vídeo.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior dreta del compte de Google Ads.
  2. Seleccioneu la campanya que vulgueu editar.
  3. Seleccioneu Contingut al menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, feu clic a Emplaçaments.
  4. Fes clic a la icona de llapis. Si afegiu emplaçaments a una campanya de display, feu clic a Edita els emplaçaments després de fer clic a la icona de llapis Edita.
  5. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis i, a continuació, seleccioneu un grup d'anuncis de la campanya que vulgueu editar.
  6. (Només per a les campanyes de display) Trieu el tipus de segmentació per als emplaçaments.
    • Segmentació (opció recomanada): restringiu l'abast del grup d'anuncis als públics seleccionats.
    • Observació: no restringiu l'abast del grup d'anuncis.
  7. Seleccioneu un tipus d'emplaçament al quadre que es mostra. Recordeu que alguns tipus d'emplaçament requereixen que feu una cerca per paraula, frase, URL o identificador de vídeo per poder incloure el tipus d'emplaçament al grup d'anuncis:
    • Llocs web: emplaceu els anuncis en llocs web específics. Requereix una cerca al quadre d'emplaçament.
    • Canals de YouTube: emplaceu els anuncis en canals de YouTube específics. Requereix una cerca al quadre d'emplaçament.
    • Vídeos de YouTube: emplaceu els anuncis en vídeos de YouTube específics. Requereix una cerca al quadre d'emplaçament.
    • Aplicacions: emplaceu els anuncis en aplicacions específiques. Requereix una cerca al quadre d'emplaçament.
    • Categories d'aplicacions: emplaceu els anuncis en aplicacions específiques que s'ajustin a una categoria (per exemple, "Llibres"). Entre les botigues d'aplicacions aptes, hi ha l'App Store d'Apple i Google Play. No cal que utilitzeu el camp de cerca per restringir els resultats si trieu aquest tipus d'emplaçament.
  8. Feu clic a les caselles de selecció que hi ha al costat dels emplaçaments que voleu incloure a la segmentació.
  9. (Opcional) Per introduir diversos emplaçaments, feu clic a Retorn al quadre i, a continuació, introduïu els URL dels emplaçaments. Tot seguit, feu clic a Afegeix els emplaçaments.
  10. Feu clic a Desa.

Editar emplaçaments

Podeu posar en pausa, activar o treure emplaçaments concrets, editar-los o modificar les ofertes que hi hàgiu establert.

1. A la barra d'àrea de treball de la part superior, seleccioneu Campanyes de display o Campanyes de vídeo.
Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  1. Seleccioneu la campanya que voleu editar i, tot seguit, trieu un grup d’anuncis de la campanya.
  2. Seleccioneu Contingut al menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, feu clic a Emplaçaments.
  3. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de l’emplaçament que voleu editar.
  4. Feu clic a Edita i trieu com voleu editar l'emplaçament:
    • Per canviar l'estat d'un emplaçament: feu clic a Posa en pausa, Activa o Treu.
    • Per editar les ofertes: feu clic a Canvia els ajustos d'oferta, Canvia les ofertes de CPC màx. o Canvia les ofertes de CPM màx..
Encara que tragueu un emplaçament, és possible que els anuncis s'hi continuïn mostrant si el grup d'anuncis conté paraules clau, temes o altres frases que coincideixen amb l'emplaçament.

Copiar emplaçaments en altres grups d'anuncis de campanyes de display

Un cop hàgiu configurat els emplaçaments d'un grup d'anuncis, podeu copiar-los en altres grups d'anuncis de campanyes de display.

Per copiar els emplaçaments, seguiu aquests passos:

1. A la barra d'àrea de treball de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior dreta del compte de Google Ads.
  2. Seleccioneu la campanya que voleu editar i, tot seguit, trieu un grup d’anuncis de la campanya.
  3. Seleccioneu Contingut al menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, feu clic a Emplaçaments.
  4. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat dels emplaçaments que voleu copiar.
  5. Feu clic a Edita.
  6. Al menú "Edita", feu clic a Copia (o bé premeu Ctrl+C per a Windows o Cmd+C per a Mac al teclat).

Per enganxar els emplaçaments que heu copiat, seguiu aquests passos:

1. A la barra d'àrea de treball de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior dreta del compte de Google Ads.
  2. Seleccioneu la campanya que voleu editar i, tot seguit, trieu un grup d’anuncis de la campanya.
  3. Seleccioneu Contingut al menú de pàgines de l'esquerra i, tot seguit, feu clic a Emplaçaments.
  4. Feu clic a la casella de selecció situada al costat del nom del grup d'anuncis en què voleu enganxar els emplaçaments.
  5. Al menú "Edita", feu clic a Enganxa (o bé premeu Ctrl+V per a Windows o Cmd+V per a Mac al teclat).

Targeta d'informació

La targeta d'informació és una funció de suport que us ajuda amb la segmentació contextual quan creeu una campanya. Concretament, us pot ajudar a seleccionar els temes pels quals voleu segmentar, les seleccions de vídeos i els emplaçaments.

• En el cas de la segmentació per temes, una targeta d'informació us proporciona estadístiques sobre impressions estimades, criteris per a la ubicació i més.
  • Pel que fa a les seleccions de vídeos i els emplaçaments, la targeta d'informació us proporciona estadístiques sobre els públics i les categories de YouTube amb millor rendiment.

Per accedir a la targeta d'informació d'un tema concret, passeu el cursor per sobre del tema o de l'opció sobre els quals vulgueu obtenir més informació.