Måling af billed- og videoannoncers effektivitet

Denne artikel gælder kun for den forrige AdWords-oplevelse. Find ud af, hvilken AdWords-oplevelse du bruger

Når dine billed- og videoannoncer begynder at blive vist, kan du overvåge, hvordan de klarer sig på hele Google Displaynetværket. Du kan bruge statistiktabellerne for dine kampagner på fanerne Annoncer og Dimensioner til at gennemgå standardoplysningerne om effektivitet for billed- og videoannoncer. Du kan også overvåge interaktioner med gratis klik for at se, hvordan kunderne interagerer med de særlige interaktive annonceformater. Få flere oplysninger om rapportering angående følgende typer displayannoncers effektivitet:

• uafhængige billedannoncer (billedannoncer opbygget uden for Annoncegalleriet)
  • billedannoncer opbygget med Annoncegalleriet
  • videoannoncer opbygget med Annoncegalleriet

Se, hvor effektive dine displayannoncer er

Du kan se de fleste effektivitetsstatistikker for dine billedannoncer på fanen Annoncer på din Google Ads-konto. Du kan også prøve følgende rapporteringsmuligheder:

• Brug visningen "Gratis klik" på fanen Dimensioner til at se flere andre statistikker for dine billed- og videoannoncer, herunder dem, der er opbygget ved hjælp af Annoncegalleriet.
  • Tilpas statistiktabellen for dine annoncer for at få vist specifikke placerings-metrics om din annonceeffektivitet på Displaynetværket. De tilgængelige effektivitets-metrics varierer, afhængigt af hvilket billedannonceformat du har valgt.

Spor kundeinteraktioner med data om gratis klik

Der findes mange forskellige displayannonceformater. Desuden er der flere måder at interagere med billed- og videoannoncer på, og afhængigt af hvilket format og hvilken prissætning du vælger, kan der være visse gratis interaktioner med et displayannonceformat. Disse vises ikke i dine statistiktabeller sammen med din normale rapportering, men du kan køre og downloade rapporten om gratis klik for bedre at forstå, hvordan dine annoncer klarer sig. Her er et par eksempler på statistikker for gratis klik:

Hold musemarkøren over displayannoncen (i mindst ét sekund)

Se de tilfælde, hvor kunderne placerer deres markør over din displayannonce i mindst et sekund. Dette kan hjælpe med til at identificere de annoncer, der fanger kundernes opmærksomhed, uden at der bliver registreret et klik til dit website. Dette er normalt et tegn på, at en annonce har brug for en stærkere opfordring til handling over for kunden.

Interaktion med displayannoncer

Afhængigt af den type annonce du opbygger med Annoncegalleriet, kan der være flere forskellige former for kundeinteraktioner i din rapport.

Videoafspilning 25, 50, 75 og 100 % (kvartiler)

Find ud af, hvor meget af dine videoannoncer kunderne rent faktisk ser. Videoannoncer med en lav afspilningsfrekvens eller tidligt frafald blandt seerne kan være tegn på, at der snart skal foretages nogle ændringer i annoncematerialet for at holde seerne engagerede i videoindholdet.

Eksempel

I kolonnen Afspilning gennem 50 % af videoen vises f.eks. antallet af afspilninger, hvor seeren nåede mindst halvvejs gennem videoen. Husk, at seerne måske springer til forskellige dele af videoen, så afspilningsprocenten falder ikke altid lineært.

Tip!

• "Afspilningsfrekvens" er synonymt med "interaktionsfrekvens" for videoannoncer og "visningsfrekvens", der bruges i Google Ads til video-kampagner, der anvender YouTubes TrueView-videoformater.
  • Du kan downloade data om gratis klik til rapportering om flere annonceinteraktioner.

Sporing af seerkonverteringer for videoannoncer

Konverteringssporing

Du kan bruge Konverteringssporing i Google Ads til at spore det antal personer, der klikker på en videoannonce, og som ender med at udføre den ønskede konverteringshandling.

Da videoannoncering ikke altid medfører konverteringer med det samme, anbefaler vi, at du gennemgår de visningskonverteringsdata, der viser antallet af onlinekonverteringer, som er sket inden for 30 dage, efter en bruger har set, men ikke klikket på, din videoannonce.

Få flere oplysninger om visningskonverteringer.
Brug af sporingspixels fra tredjepart (kun standardbilledannoncer)

En sporingspixel svarer til konverteringssporingskoden i Google Ads. Det er kode, der er indsat i selve videoannoncen, og som er leveret af en annonceserver fra tredjepart. Denne kode sporer seerens IP-adresse. Med denne pixel spores de tilfælde, hvor nogen ikke klikker på annoncen, men senere vender tilbage til websitet, der er angivet i din endelige webadresse. Hvis du bruger sporingspixels fra tredjepart, skal du bruge dine egne eksterne rapporteringsværktøjer til at evaluere dataene.

For displayannoncer kan du få samme resultat med en "visningskonvertering" (som det er beskrevet i afsnittet ovenfor) i modsætning til en "klikkonvertering".

Næste trin